Το Σαββατοκύριακο (11-12/7) το 2ο τουρνουά του Παγκρήτιου Beach Volley

Το 5ο Παγκρήτιο τουρνουά Beach Volley της ΕΣΠΕΚ περνάει στο 2ο μέρος του με την διεξαγωγή του το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (11-12/7) στους Αγ. Αποστόλους Χανίων, θα διεξαχθεί το τουρνουά beach volley «Ν. Κατούφας».

Έτοιμοι να ριχτούν στην «μάχη» της άμμου είναι όλοι οι αθλητές και λάτρεις του βόλεϊ στην άμμο, αφού μετά το 1ο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην παραλία Ρεθύμνου, σειρά παίρνει το 2ο τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στα Χανιά. Το Παγκρήτιο τουρνουά χωρίζεται σε 4 τουρνουά, με το 1ο να έχει ήδη πραγματοποιηθεί και τους Ρεθυμνιώτες Κόκκινος/Λαδάκης να προηγούνται με 160 βαθμούς στους Άνδρες, ενώ στις γυναίκες οι Ρεθυμνιώτισσες Λαγουδάκη/Βασιλείου κατέχουν την 1η θέση στην βαθμολογία με 100 βαθμούς. Μετά το τουρνουά «Ν. Κατούφας» θα πραγματοποιηθεί το 3ο τουρνουά στις εγκαταστάσεις του News Cafe στο Ηράκλειο το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου, ενώ το 4ο και τελευταίο τουρνουά θα γίνει 27-28 Ιουλίου στην παραλία του Ρεθύμνου (Kings & Queens).

Στο κυρίως ταμπλό των Ανδρών, οι 4 πρώτες θέσεις θα καλυφθούν από ομάδες σύμφωνα με τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν στο 1ο τουρνουά του παγκρητίου σιρκουί της ΕΣΠΕΚ αλλά και στο περυσινό αντίστοιχο «Νίκος Κατούφας». Άλλες τέσσερις (4) θέσεις θα καλυφθούν από wild card (2 από το συνδιοργανωτή, 1 από το club Δανίας, 1 από την ΕΣΠΕΚ). Οι υπόλοιπες 8 θέσεις θα συμπληρωθούν από τις ομάδες που θα περάσουν από τα προκριματικά.

Στο κυρίως ταμπλό των Γυναικών θα προκριθούν τρείς (3) ομάδες βάση προηγούμενης βαθμολογίας και τρείς (3) ομάδες με wild card (1 από το συνδιοργανωτή, 1 από το club Δανίας, 1 από την ΕΣΠΕΚ). Οι υπόλοιπες έξι (6) θέσεις θα συμπληρωθούν από τα προκριματικά. Σε κάθε τελικό ταμπλό θα συμμετέχουν δώδεκα (12) ή (16) ομάδες ανδρών ή γυναικών αντίστοιχα. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των ομάδων το ταμπλό θα παραμείνει ελλιπές, ενώ ο ελάχιστος αριθμός ομάδων για την διεξαγωγή ενός τουρνουά είναι οχτώ (8). Στην περίπτωση που οι συμμετοχές ξεπεράσουν το όριο τότε ενδέχεται να τροποποιηθούν. Τα προκριματικά θα διεξαχθούν αύριο (10/7) και θα ξεκινήσουν στις 15:00 το μεσημέρι, ενώ το κυρίως ταμπλό θα ξεκινήσει το Σάββατο (11/7) στις 14:30 το μεσημέρι.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής για το τουρνουά θα μπορούν να υποβάλλονται στο email του συνδιοργανωτή «ΑΣ BEACH VOLLEY Ν. ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ» (info@beachvolleychania.com), οι οποίες ολοκληρώνονται σήμερα στις 20:00 το απόγευμα. Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *