19 Απριλίου 2024

Τρίτο «χτύπημα» με Πήλιο η Επισκοπή!

Ασταμάτητη σήμερα η Επισκοπή, πριν από λίγο ανακοίνωσε την 3η της μεταγραφή μέσα σε μία ημέρα με την απόκτηση του επιθετικού Χαράλαμπου Πήλιου, να ακολουθεί αυτές των Σαββίδη, Δ. Μανωλακάκη.

Ο Χαράλαμπος Πήλιος είναι ένας κυνηγός, ο οποίος έχει γνώση της Γ’ Εθνικής και έρχεται στην Ρεθυμνιώτικη ομάδα προκειμένου να την βοηθήσει στο επιθετικό σκέλος.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Επισκοπής, αναφέρει:
«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χαράλαμπου Πήλιου. Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός (έχει γεννηθεί στην Αμαλιάδα στις 19/4/1993), συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου μας και αναμένεται να είναι κανονικά στην «πρώτη» επίσημη της στις 23/7 στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Ο Πήλιος έχει ύψος 1.85μ και μπορεί να χρησιμοποιεί με την ίδια άνεση και τα δύο πόδια.
Ο Χαράλαμπος Πήλιος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Εργοτέλη και έφτασε ως και την Κ20. Το 2013 πήρε μεταγραφή στον ΠΑΣΑ Ηρόδοτο και δύο χρόνια μετά, μετακινήθηκε στον ΠΑΟ Κρουσσώνα. Τις τελευταίες δύο σεζόν 2016-17, 2017-18 αγωνίστηκε στον Τσικλητήρα Πήλου. Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές προσωπικές όσο και ομαδικές επιτυχίες».

Χ. Πήλιος: «Θα δώσω ό,τι μπορώ»
Αμέσως μετά την συμφωνία, ο 25χρονος επιθετικός ανέφερε για την μεταγραφή του:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Περιμένω την προετοιμασία με μεγάλη ανυπομονησία γιατί αυτό που προέχει είναι η δουλειά».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *