Φιλανθρωπικό χαρακτήρα στα παιχνίδια των Μικτών την Τετάρτη

Στην συλλογή τροφίμων θα προχωρήσει η ΕΠΣ Ρεθύμνου την Τετάρτη (22/11) στα δύο παιχνίδια των Μικτών ομάδων με την ΕΠΣ Ηρακλείου στο «Kido», για την 3η αγωνιστική του Ενωσιακού πρωταθλήματος.

Η Ρεθυμνιώτικη Ένωση θέλει να δώσει φιλανθρωπικό χαρακτήρα στα δύο αυτά παιχνίδια της ερχόμενης Τετάρτης (12.30 οι Παίδες και 14.30 οι Νέοι), συγκεντρώνοντας τρόφιμα, τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες των τριών συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνου (Τεσσάρων Μαρτύρων, Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης, Κυρίας των Αγγέλων.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Ρεθύμνου, αναφέρει:

«Η Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου σας ενημερώνει, ότι την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 θα διεξαχθούν οι αγώνες των Μικτών ομάδων Νέων & Παίδων Ρεθύμνου με τις αντίστοιχες Μικτές ομάδες Νέων & Παίδων Ηρακλείου στο γήπεδο Kido (περιοχή Καρβουνόλακος Μισίρια) με ώρα έναρξης 12.30 (για τους Παίδες) και 14.30 (για τους Νέους).

Η Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου αποφάσισε οι παραπάνω αγώνες να έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό τη περισυλλογή τροφίμων (ρύζι-μακαρόνια-γάλα-όσπρια-ελαιόλαδο καλής ποιότητος κ.λ.π.) τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες των τριών συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνου (Τεσσάρων Μαρτύρων, Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης, Κυρίας των Αγγέλων.

Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα θα παραδίδονται στο γήπεδο «Kido» (περιοχή Καρβουνόλακος Μισίρια) πριν και κατά την ώρα των αγώνων την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 (από ώρα 11.00 – 18.00)».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM