Χρέη Γενικού Αρχηγού μαζί με Βελονάκη, ο Ξυνομηλάκης

Από νέο πόστο θα συνεχίσει να υπηρετεί την Επισκοπή ο Στέλιος Ξυνομηλάκης, όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και 10 ημέρες το Rethymnosports.gr.

Ο αρχηγός των «γυπαετών» που σήκωσε την κούπα της πρωταθλήτριας ομάδας πριν από δύο εβδομάδες θα συνεχίσει από την θέση του γενικού αρχηγού, μαζί με τον Μιχάλη Βελονάκη. Κάτι το οποίο ανακοίνωσε άμεσα η διοίκηση του ΑΟ Επισκοπής, με την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε για τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει ο 34χρόνος πρώην ποδοσφαιριστής.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής με χαρά ανακοινώνει την από κοινού απόφαση να κρατήσει στην οικογένειά του, τον αρχηγό της πρωταθλήτριας ομάδας, Στέλιο Ξυνομηλάκη λίγες μόνο μέρες μετά την απόφαση του ιδίου να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο Στέλιος παραμένει μέλος της Επισκοπής μας και αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού δίπλα στον ομόλογό του, Μιχάλη Βελονάκη.

Και οι δύο θα ασκούν τα καθήκοντα της θέσης αυτής.

Ο σύλλογός μας του εύχεται υγεία και φυσικά να γευθεί ως γενικός αρχηγός ανάλογες ή και ακόμα περισσότερες επιτυχίες όπως αυτές που έζησε ως ποδοσφαιριστής».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM