΄΄Υπάρχει συνεννόηση με όλους”

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία! Το Πανελλήνιο Φοιτητικό πρωτάθλημα NIVEA MEN UNI-League ολοκληρώνεται σε όλες τις πόλεις διεξαγωγής του και οι ομάδες συνοψίζουν πλέον τις φετινές τους εμπειρίες. Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Πύργο και Ιωάννινα και το έπαθλο είναι ένα ταξίδι στην Ισπανία για την παρακολούθηση ενός αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου και μιας προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Βασίλισσας της Ευρώπης.

O Πολυχρόνης Μωυσιάδης από τους Partalizan στη Θεσσαλονίκη εξηγεί γιατί προτίμησε με τους φίλους του να ξανανιώσει τη χαρά της συμμετοχής στο Πανελλήνιο Φοιτητικό πρωτάθλημα:
“Είναι σημαντική η οργάνωση στο NIVEA MEN Uni-League και υπάρχει συνεννόηση με όλους! Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μάλιστα ήταν το κριτήριο που έπαιξε ρόλο, προκειμένου να δηλώσουμε και φέτος της συμμετοχή μας στη διοργάνωση.”

H UMBRO συνεχίζει την θεαματική της παρουσία στην Ελλάδα με την υποστήριξή της στο UNI-League! H αγγλική εταιρία έχει ήδη πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια ένα σπουδαίο come back στην ελληνική αγορά και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και από εδώ.

Τι έφερε όμως μαζί τους Partalizan; O Πολυχρόνης εξηγεί:
“Εμείς είμαστε μια παρέα. Αποφασίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και να περνάμε καλά με αυτό. Ο στόχος μας έχει επιτευχθεί σε αυτή τη διοργάνωση και θέλουμε να πούμε σε όλα τα παιδιά που θέλουν να χαρούν μπάλα να δηλώσουν συμμετοχή για να περάσουν καλά!”

Τo CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το SOS για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του UNI-League.

Η ΑΝΕΚ LINES δυνατός συμπαραστάτης της διοργάνωσης από το 2010, ταξιδεύει τις ομάδες από τις πόλεις της Κρήτης κάθε χρόνο. Η κυρίαρχος εταιρία στην ελληνική ακτοπλοΐα που πάντοτε απευθύνεται στο φοιτητικό κοινό με ειδικές και γενικότερες προσφορές δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν την μεγάλη γιορτή.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *