Αποχαιρέτισαν την σεζόν στην ακαδημία των Αρμένων

Την Δευτέρα τα τμήματα υποδομής του ΟΦ Αρμένων αποχαιρέτισαν την σεζόν 2014-15 με μια πολύ όμορφη γιορτή που διοργάνωσε η διοίκηση του συλλόγου για τα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Η ανακοίνωση των Aρμένων:
«Για ακόμα μια χρονιά η γιορτή για την ολοκλήρωση της σεζόν της Ακαδημίας Ο.Φ. Αρμένων έλαβε χώρα την Δευτέρα 29/06/2015 στο γήπεδο των Αρμένων. Τα παιδιά κατέβηκαν για να διασκεδάσουν ακόμα μια φορά στο γήπεδο ενώ το ωραίο οικογενειακό κλίμα που επικράτησε συνοδεύτηκε με ένα τραπέζι που η Διοίκηση της Ο.Φ. Αρμένων «έστρωσε» προς όλους τους καλεσμένους της. Τη βραδιά άνοιξε ο Πρόεδρος της ομάδας Μπικάκης Στυλιανός με την ανασκόπηση και την πρόοδο της ακαδημίας του Ο.Φ.Αρμένων την χρονιά που πέρασε.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις και παρουσιάσεις των αθλητών από τους υπεύθυνους της ομάδας , με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ρεθύμνου, Γεώργιο Δασκαλομαρκάκη ,και τα μέλη της Δημήτρη Κουγιεντάκη και Μανώλη Καλυβιανάκη αλλά και με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων Γεώργιο Κτιστάκη που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ,να απονέμουν τα αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκια σε όλα τα παιδιά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Φ. Αρμένων με όλο το επιτελείο της ευχαριστεί τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και τη φετινή περίοδο 2014-2015.
Ευχόμαστε ολόψυχα καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!
Καλή Αντάμωση στην νέα δημιουργική σεζόν που έρχεται!»

1 Σχόλιο

  1. Ηλιας

    Θα πρέπει κάποια στιγμή να αναφέρεστε και στους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί με τα παιδιά όλο το χρόνο και όχι στους ανθρώπους που ήτανε απόντες αλλά για τις φωτό είναι πρώτοι

    Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *