Έκοψε την πίτα του το Ρέθυμνο Volley Club

Παρουσία παλαιών και νέων μελών αλλά και φίλων του συλλόγου το Ρέθυμνο Volley Club  πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας. Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιωργης Μαρινάκης αλλά κι ο υπεύθυνους του Δήμου σε θέματα αθλητισμού κ. Δημήτρης Λαχνιδάκης.

Η δραστήρια διοίκηση του  συλλόγου σαφώς πιο έμπειρη, διανύοντας το 4ο έτος στα αθλητικά δρώμενα του Ρεθύμνου, αποζητάμε διαρκώς την ανάπτυξη των Εργασιακών μας πρωταθλημάτων τόσο στη σάλα όσο και στην παραλία. Μάλιστα ο πρόεδρος του Ρέθυμνο Volley Club, κ. Γιώργος Βιδάκης, ανακοίνωσε στην ομιλία του την ημερομηνία διεξαγωγής του φετινού τελικού του πρωταθλήματος σάλας,  όπου για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, με πολλές βραβεύσεις για όλες τις ομάδες, το Σάββατο 4  Μαρτίου 2017, καλώντας τους φίλους του συλλόγου να σταθούν αρωγοί σε όλες τις προσπάθειες τους.
Επίσης αναφέρθηκε στον πρωταρχικός φετινό στόχο που είναι η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός  των εγκαταστάσεων και των γηπέδων στην παραλία του Ρεθύμνου, παρουσιάζοντας κατά την διάρκεια  της  εκδήλωσης  τις μακέτες των γηπέδων  μέσω  video wall.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *