Έρχεται το Εργασιακό Beach Volley 2017

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Συλλόγου Ρέθυμνο Volley Club με το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου και της Περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου διοργανώνεται το 4ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Beach Volley Ρεθύμνου στις εγκαταστάσεις του Δήμου στην παραλία.
Για την καλύτερη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε την συνεργασία με το Olympic pool bar & plaz όπου θα πραγματοποιούνται τα παιχνίδια των 16:00, 17:00 και 18:00 ενώ τα υπόλοιπα κάθε αγωνιστικής δηλαδή 19:00, 20:00 και 21:00 θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Δήμου στην παραλία.
Η προημιτελική και τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Δήμου στην παραλία.
Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 στο e-mail: rethvolleyclub@gmail.com και https://www.facebook.com/rethymno.volley.club/?fref=nf διευκρινήσεις στο τηλ 6977509765.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ/ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

  1. Επιτρέπεται έως ένας (1) εν ενεργεία ενήλικας παίκτης σε κάθε ομάδα, ο οποίος να βρίσκεται από την 50η θέση και πάνω της πανελλήνιας κατάταξης στο Βeach Volley.
  2. Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από 8 παίκτες- παίκτριες. Στις παίκτριες δεν υπάρχει κανένας περιορισμός δελτίου. Στο παιχνίδι θα παίζουν 4 παίκτες-παίκτριες. Από τη β’ φάση μέχρι και τον τελικό, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αγωνίστηκαν τουλάχιστον σε 3 αγώνες της α’ φάσης.
  3. Μπορούν να λάβουν μέρος όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας γεννημένοι από το 1992 και μεγαλύτεροι.
  4. Όσοι συμμετείχαν στο Εργασιακό πρωτάθλημα σάλας 2016-17, δεν χρειάζονται ιατρική γνωμάτευση. Οι υπόλοιποι πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση με ημερομηνία έκδοσης εντός του έτους 2017 και φωτοτυπία ταυτότητας.
  5. Νικητής στα 2 σετ των 21 πόντων παίρνει 3 βαθμούς ο ηττημένος 0 βαθμό , νικητής 2-1 σετ παίρνει 2 βαθμούς και ο ηττημένος 1 βαθμό.
  6. Προσθήκη παίκτη επιτρέπεται μόνο σε περίπτωση αποχώρησης και μόνο πριν την έκτη (6) αγωνιστική.
  7. Το παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει και με τρεις παίκτες, με δυο παίκτες το παιχνίδι κατοχυρώνεται στην αντίπαλη ομάδα.
  8. Υποχρεωτικά ομοιόμορφες εμφανίσεις.
  9. Καμία αλλαγή ώρας αγώνα δεν θα γίνει δεκτή.
  10. Οι ομάδες που δεν προσέρχονται να αγωνιστούν στις 3 ( ή στις δυο συνεχόμενες ) φορές θα μηδενίζονται και θα αποβάλλονται από την συνέχεια του πρωταθλήματος.(την ημέρα της κλήρωσης θα δοθούν περαιτέρω διευκρινήσεις)
  11. Ένα timeout ανά set.
  12. Τα παιχνίδια θα γίνονται Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή για 4 εβδομάδες ξεκινώντας από την Δευτέρα 29 Μαΐου 2017.
  13. Έξι παιχνίδια την ημέρα, από τις 4μ.μ. εως τις 10μ.μ.
  14. Όλοι θα παίξουν με όλους εφόσον υπάρχει ένας όμιλος των 12 ομάδων και οι 8 πρώτοι θα περάσουν στα νοκ-άουτ παιχνίδια.
  15. Η συμμετοχή των 50 Ευρώ θα πρέπει να πληρωθεί πριν την έναρξη των αγώνων.
  16. Τα χτυπήματα που επιτρέπονται κατά την υποδοχή και άμυνα της μπάλας προέρχονται από τον κανονισμό του Beach Volley που μπορείτε να τον βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.fivb.org/…/FIVB-BeachVolleyball_Rules2013-EN_201…   με εξαίρεση την πάσα κατά την δεύτερη επαφή με την μπάλα που επιτρέπεται ούτως ή άλλως με οποιαδήποτε δάχτυλα.

Ευχαριστούμε πολύ
Η Οργανωτική Επιτροπή.

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *