20 Απριλίου 2024

Ηττήθηκε από το πρώτο 20λεπτο ο Ερμής

Ένα από τα χειρότερα του 20λεπτα πραγματοποίησε ο Ερμής Ζωνιανών, ο οποίος βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-4 από το 21’, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 1-5 από το Αιγάλεω.
Η μυλοποταμίτικη ομάδα δε μπήκε ποτέ στο α’ ημίχρονο και ακόμη ένας “τελικός” χάθηκε. Από τα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και ευτύχησαν μέσα σε 21 λεπτά να δώσουν τέλος στην υπόθεση νίκη. Με το σκορ στο 0-4 οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλύτερα στο β’ μέρος, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-4 χάρη στον Πρωτογεράκη, με το τελικό 1-5 να διαμορφώνει ο Βέρμπης στις καθυστερήσεις του ματς.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
5’ Κόρνερ Καμινιώτη κεφαλιά Μπίρη 0-1.
13’ Σέντρα Πρωτογεράκη κεφαλιά Λεματιέρ ψαλιδάκι Πασιαλή ελάχιστα άουτ.
16’ Ανατροπή Παπασάββα από Ραπτάκη, εκτελεί το πέναλτι ο Βέρμπης 0-2.
18’ Νέο λάθος στον χώρο της μεσαίας γραμμής κερδίζει ο Ψυχογιός κόβει τη μπάλα, στην προσπάθεια να διώξει ο Ανυφαντάκης αυτογκόλ 0-3.
21’ Αντεπίθεση του Αιγάλεω ο Ψυχογιός ο Δουκάκης αποφεύγει τον Γεωργίου και πλασάρει 0-4.
27’ Κόρνερ Καμινιώτη κεφαλιά Μπίρη άουτ.
41’ Σουτ του Ηλιόπουλου μέσα από την περιοχή δοκάρι.
53’ Σουτ του Κοτζαδάκη αποκρούει σε κόρνερ ο Κατσούλης.
61’ Ωραίο σουτ του Πρωτογεράκη η μπάλα στο αριστερό «Γ» 1-4.
67’ Τετ α τετ ο Σκουτέλης διώχνει με τα πόδια ο Κατσούλης.
93’ Αντεπίθεση του Αιγάλεω ο Ψυχογιός έδωσε έτοιμο γκολ στον Βέρμπη 1-5.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Δημήτρης Βολονάκης): Γεωργίου, Κορτσινίδης, Πρωτογεράκης, Ραπτάκης, Ανυφντάκης (46’ Ρουμπάκης), Ακαζού (69’ Γιακουμάκης), Πασιαλής, Σταθόγλου (46’ Κοτζαδάκης), Ηλιόπουλος (64’Σκουτέλης), Λεματιέρ, Πλουσής.
ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Αρχοντάκης): Κατσούλης, Καρδάρης, Σταύρου, Δάρρας (90’ Κόνιγιας), Μπίρης, Παπσάββας, Δουκάκης (80’ Γεμιστός), Σκοπελίτης (86’ Τουλουβάσιλης), Βέρμπης, Καμινιώψτης (69’ Γούλας), Ψυχογιός.

1 Σχόλιο

  1. Φωτης βαλσαμης

    Ευχαριστουμε μεσα απο την καρδια μας την ομαδα και τους φιλαθλους του ερμη ζωνιανων για την αψογη φιλοξενια!!!ενας φιλαθλος του αιγαλεω που ημουν σημερα στο γηπεδο!!!

    Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *