20 Απριλίου 2024

Ήττα για τον Ν. ΟΠΕΡ με 1-3 από την ΓΕΗ

Δύσκολο έργο είχε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ανδρών «Κωστής Ψαρουδάκης» ο Ν. ΟΠΕΡ, ο οποίος αντιμετώπισε τη ΓΕΗ στο «Μελίνα Μερκούρη». Οι Ρεθυμνιώτες «πάλεψαν» όσο μπορούσαν αλλά σε συνδυασμό με τις απουσίες των Μπονατάκη και Λαδάκη δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση, χάνοντας με 1-3 σετ. Έτσι το Κύπελλο στη μνήμη του Κωστή Ψαρουδάκη ολοκληρώθηκε για τη Ρεθυμνιώτικη ομάδα, η οποία αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Η πολύ καλή εμφάνιση των έμπειρων Τζανιδάκη, Παπαδάκι, Καραμιχάλη και των νεαρών παικτών των γηπεδούχων δεν έφτανε για την πρόκριση στον τελικό. Παρότι προηγήθηκαν με 1-0 στα σετ (25-20), οι αντίπαλοι τους ισοφάρισαν στη συνέχεια σε 1-1 (14-25), με τον Νεκτάριο Νικάκη να μην πτοείται και να ρίχνει στη μάχη όλους τους έφηβους της ομάδας του, προσφέροντας τους πολύτιμες εμπειρίες. Με αυτόν τον τρόπο οι Ηρακλειώτες έκαναν την ανατροπή (1-2 με 14-25), ενώ κατέκτησαν και το 4ο σετ με 11-25, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό, όπου θα συναντήσουν τον ΟΦΗ.

ΤΑ ΣΕΤ: 25-20, 14-25, 14-25, 11-25.
Ν. ΟΠΕΡ (Νεκτάριος Νικάκης): Πετρακάκης Αν. , Πετρακάκης Ν. , Ποθητός, Ψυχουντάκης, Ντουντουλάκης, Καψαλάκης, Τζανιδάκης, Γαράκης, Παπαδάκις, Σπανός –λ, Καραμιχάλης.
ΓΕΗ (Γιώργος Σταυρόπουλος): Γιαννόπουλος, Ποιμενίδης-λ, Πετρουγάκης, Αναγνώστου, Παχιαδάκης, Σαμαριτάκης Ν. , Τζαγκαρούλης, Σταυρόπουλος, Βαντάρδα, Σαμαριτάκης Κ. , Παπαχρίστος, Μαυρίδης –λ.


Εκτός εδρας κέρδισαν οι Έφηβοι

Οι έφηβοι του Ν. ΟΠΕΡ πραγματοποίησαν τη 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚ, κερδίζοντας με 3-1 σετ τον Ηρόδοτο εκτός έδρας. Με αυτόν τον τρόπο έφτασαν στους 6 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *