Ήττα για το Ρέθυμνο Futsal από Πρωταθλητή Καλλιθέας

Δεν τα κατάφερε στο δεύτερο παιχνίδι του το Ρέθυμνο Futsal γνωρίζοντας την ήττα με 8-7 από τον Πρωταθλητή Καλλιθέας σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, που έγινε στο ανοικτό γήπεδο Καλλιθέας – ΗΣΑΠ Ταύρου.
Η αναμέτρηση ήταν εξαιρετική και το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες «χορταστικό». Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως πέρα από τα 15 γκολ, οι δύο ομάδες δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες, με τους δύο τερματοφύλακες, Δουζίνα (Ρέθυμνο) και Πόγκα (Πρωταθλητή) να πραγματοποιούν εξαιρετικές επεμβάσεις. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Σουλοβάρι, ο οποίος ήταν ασταμάτητος για την Ρεθυμνιώτικη άμυνα, πετυχαίνοντας 5 γκολ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι κατορθώνοντας στο α’ ημίχρονο να προηγηθούν με 3-1, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Σουλοβάρι να παίρνει μπρος ο Πρωταθλητής Καλλιθέας άνοιξε την ψαλίδα… για το 8-3 στο 32’. Το Ρέθυμνο Futsal δεν παράτησε το παιχνίδι και στα τελευταία λεπτά άρχισε να μαζεύει την διαφορά, καταφέρνοντας να μειώσει σε 8-7 λίγο πριν από το φινάλε του ματς.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 2’, 22’, 27’, 30’, 32’ Σουλοβάρι, 10’ Τσιρούνης, 18’, 25’ Τόμαλεν – 8’ Κάσσης, 27’, 38’ Καράλης, 31’, 34’, 38’ Σταματίου, 34’ Κιμιωνής.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Πολοτίνης): Πόγκας, Βαλτινιώτης, Λάμπρου, Τόμαλεν, Κοντοβούνης (Βαρδέλης, Μαρούλης, Χελιώτης, Σκαρλάτος, Τσιρούνης, Σουλοβάρι, Καμίτσης, Πάτσας, Βενετίου).
ΡΕΘΥΜΝΟ FUTSAL (Αντώνης Πλατής): Δουζίνας, Δαγαράκης, Σταματίου, Κυριακόπουλος, Καράλης (Μαγεράκης, Κάσσης, Κιμιωνής, Τρουλινός).

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *