Ήττα παρά την προσπάθεια για τις γυναίκες της ΑΕΜ

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλλε δεν κατάφερε η γυναικεία ομάδα της ΑΕ Μυλοποτάμου να αποφύγει την ήττα από την Ολυμπιάδα Υμηττού.

Το παιχνίδι περιλαμβανόταν στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών και διεξήχθη στο γήπεδο Περάματος το μεσημέρι της Κυριακής. Η Ολυμπιάδα Υμηττού ήταν εξ’ αρχής το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και κατόρθωσε να φτάσει σε αυτήν χάρη σε ένα ξέσπασμα προς το φινάλε του α’ μέρους, όπου πέτυχε δύο γκολ και προηγήθηκε με 2-0. Οι φιλοξενούμενες αν και έμειναν με 10 παίκτριες στο 34’, λόγω αποβολής με 2η κίτρινη της Γεωργίου, κατόρθωσαν στο 5λεπτό 39’-44’ να κάνουν το 0-2. Στο 39’ η Μπούρα έκανε την σέντρα-σουτ, η Νικηφορίδου έκανε κακό διώξιμο και παρά την προσπάθεια της Μακρυδάκη, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Στο 44’ «χτύπησε» η Ευσταθιάδου πετυχαίνοντας το 0-2.

Στην επανάληψη η ΑΕΜ ανέβασε στροφές και πίεσε για ένα γκολ που θα την ξαναέβαζε στο παιχνίδι έχοντας 2-3 καλές στιγμές για να μειώσει το σκορ. Στο 53’ το σουτ της Μ. Νικηφόρου απέκρουσε με δυσκολία η Δημητροπούλου. Στο 61’ η Παπακωνσταντή έβγαλε την σέντρα, βγάζοντας τετ α τετ την Μανολιούδη, αλλά το πλασέ της από το ύψος της μικρής περιοχής, έδιωξε με δυσκολία η Δημητροπούλου. Βέα καλή στιγμή για την ΑΕΜ στο 67’ με την Κόκκινου να σουτάρει πάνω στα σώματα. Αντί για να έρθει η μείωση του σκορ, στο 71’ η Ολυμπιάδα είχε δεύτερο δοκάρι στο 71’ με την Τζανή, για να έρθει στο 83’ η Ευσταθιάδου και με το δεύτερο προσωπικό της γκολ να διαμορφώνει το τελικό 0-3.

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ (Μιχάλης Σταγάκης): Μακρυδάκη, Παπακωνσταντή, Ανδρεδάκη (61’ Κόκκινου), Μ. Κλάδου, Νικηφορίδου, Τσιρίτα, Φακιδάρη, Ορφανού, Μανολιούδη, Νικηφόρου, Ειρ. Κλάδου (32’ λ.τ. Παθιάκη, 76’ Ρ. Μαρή).

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ (Χρήστος Χριστόπουλος): Δημητροπούλου, Κολοκάθη, Μπέρτσια, Γεωργίου, Τζανή, Βασιλακοπούλου, Καλλίστη, Ευσταθιάδου (76’ Σιβέρη), Διαμαντοπούλου, Μπούρα (46’ Τικοπούλου), Πλεξίδα (62’ Πότση).

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *