Αντωνιάδης: «Ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα»

Πρεμιέρα αύριο για τον Αστέρα Ρεθύμνου στον 8ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας ποδοσφαίρου Γυναικών στο Μαρτινέγκο στις 16.00 το απόγευμα, με αντίπαλο τους Νέους Εργοτέλη.

Οι Ρεθυμνιώτισσες θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, όπου στοχεύουν να φτάσουν στην κατάκτηση του και μέσω της διαδικασίας των μπαράζ να πετύχουν την άνοδο στην Β’ κατηγορία. Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας του Αστέρα Ρεθύμνου, Παναγιώτης Αντωνιάδης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του,  μιλώντας για το νέο πρωτάθλημα, αλλά και το αυριανό παιχνίδι της πρεμιέρας στο Μαρτινέγκο με τους Νέους Εργοτέλη. «Η ομάδα μας θα συμμετέχει για τρίτη χρονιά στη Γ’ κατηγορία και είναι έτοιμη να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω. Με τις προσθήκες  που έχουν γίνει κατά την μεταγραφική περίοδο δεν κρύβουμε ότι στόχος μας είναι η άνοδος. Από την άλλη με την προκήρυξη της ΕΠΟ για τον προβιβασμό στη Β΄ Εθνική κατηγορία, με την οποία δεν συμφωνώ καθόλου, ανεξαρτήτως τελικής βαθμολογικής κατάταξης έχουν όλες οι ομάδες το δικαίωμα να ονειρεύονται την άνοδο.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα πλέι οφ, δεν πρέπει να υποτιμήσει καμία ομάδα την αντίπαλό της. Το Σάββατο με αντίπαλο τον Εργοτέλη θα επιδιώξουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά και σε όλες τις αθλήτριες να έχουν την υγεία τους».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *