Αποχαιρέτισε την Σχολή Ολυμπιακού ο Κολυβάκης

Ο Αντώνης Κολυβάκης με δήλωση του, ευχαρίστησε για την συνεργασία όλους στην Σχολή Ολυμπιακού, καθώς επαγγελματική λόγοι τον αναγκάζουν να μην συνεχίσει την συνεργασία του με την «κόκκινη» ακαδημία, μετά από 1 χρόνο.

Αναλυτικά η δήλωση του Κολυβάκη: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Olympiacos Soccer School Ρεθυμνου για την τιμή που μου έκαναν και συνεργάστηκα μαζί τους και συγκεκριμένα τον κ. Καλογεράκη και κ. Πλατή. Το προπονητικό team (κ. Κωσταράκο κ. Κυριακόπουλο κ. Πλατή) και ιδιαίτερα τον άμεσο συνεργάτη μου κ. Νικολουδάκη Βασίλη, μα πάνω απ όλα τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν στους δύσκολους αυτούς καιρούς αλλά και στην τόσο τρυφερή ηλικία των «αγγελουδιών» τους να τους μάθουμε τα πρώτα μυστικά του να ενταχτούν πάνω απ όλα σε ένα ομαδικό σύνολο και μετά αυτά του ποδοσφαίρου.
Από μεριάς μου και σαν άπειρος στον χώρο αυτό, προσπάθησα να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα.
Εύχομαι πάνω απ όλα να υπάρχει ΥΓΕΙΑ σε εσάς και τις οικογένειες σας και μετά πολλές, πολλές επιτυχίες σε αυτό που κάνετε.
Με εκτίμηση
Κολυβάκης Αντώνιος»
Ανακοίνωση εξέδωσε και η Σχολή για την αποχώρηση του Κολυβάκη:
«Η Σχολή Ολυμπιακού Ρεθύμνου ευχαριστεί θερμά τον Αντώνη Κολυβάκη για την προσφορά του και του εύχεται να έχει υγεία και ότι καλύτερο στην προπονητική σταδιοδρομία του. Αντώνη να ξέρεις ότι η πόρτα της Σχολής θα είναι πάντα ανοιχτή για σένα, οι προπονητές και η διοίκηση δίπλα σου, η οικογένεια του Ολυμπιακού δεν ξεxνάει»

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *