19 Απριλίου 2024

Αρμενατζόγλου: Παίζω με οποιονδήποτε πιστεύει πως μπορεί να σπάσει το αήττητο σερί μου

Ο Ρεθυμνιώτης Αντώνης Αρμενατζόγλου είναι μία αξιοσημείωτη περίπτωση στον χώρο του kickboxing. Έχει κατορθώσει να παραμένει αήττητος σε οκτώ επαγγελματικούς αγώνες ενώ έχει πάνω από 40 ερασιτεχνικούς!

Οι σπουδαίες νίκες με Poturak και Negrea εκτόξευσαν την αξία του στο «μαχητικό χρηματιστήριο» και ψάχνει πλέον την επόμενη μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του. Το 2017 ήταν μία σπουδαία σεζόν ενώ το 2018 έχει ήδη μία νίκη απέναντι στον Duoli Chen. Ο ίδιος κάνει αρχικά έναν μίνι απολογισμό στο Fightsports.gr για την πορεία του.

«Το 2017 ήταν μία πολύ καλή σεζόν για μένα. Απέδειξα τις δυνατότητες μου απέναντι σε μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου kickboxing. Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου ήταν η κατάκτηση επαγγελματικής ζώνης WKU απέναντι σε ένα πολύ δυνατό και έμπειρο αντίπαλο όπως ο Alex Negrea στο Petrosyan Mania.
Το 2018 αγωνίστηκα απέναντι στον Duili Chen, έναν πολύ έμπειρο μαχητή με πολλούς αγώνες στο ενεργητικό του, που είχε το Ολλανδικό στυλ. Κατάφερα να πάρω την νίκη παρά την βρογχίτιδα που με ταλαιπωρούσε και ήμουν για δύο εβδομάδες με φαρμακευτική αγωγή», ανέφερε ο Αρμενατζόγλου στα πρώτα του λόγια και δηλώνει ανοιχτός να παίξει με τους top Έλληνες αθλητές και τους προκαλεί να σπάσουν το ρεκόρ του.

«Πλέον αγωνίζομαι στην κατηγορία των 80 κιλών, όπου και υπάρχουν πολλοί καλοί αθλητές εντός και εκτός συνόρων. Παίζω με οποιονδήποτε αθλητή που πιστεύει ότι είναι άξιος να σπάσει το αήττητο σερί μου», επισημαίνει ο νεαρός kickboxer που προπονείται σε μία από τις καλύτερες ομάδας της χώρας, το Fight Club Γαλάτσι.

«Η προπόνηση, η ομάδα και οι sparring partners παίζουν σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία του κάθε αθλητή. Σημαντικό ρόλο παίζει επίσης και η ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση την οποία έχει αναλάβει ο Α.Ο Κάλλιστος και νιώθω πιο δυνατός από ποτέ», λέει ο Αρμενατζόγλου που καταλήγοντας στέλνει μήνυμα στο κοινό του για το μέλλον.

«Από μένα ο κόσμος πρέπει να περιμένει θέαμα. Θα αντιμετωπίζω τους πιο δυνατούς αντιπάλους της παγκόσμιας ελίτ του kickboxing. Στόχος μου είναι η κατάκτηση παγκόσμιων τίτλων».

Πηγή: fightsports.gr

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *