Αχ κατακαημένο Ελληνικό ποδόσφαιρο!!! (video)

Δεν έχει ξαναγίνει!
Απίστευτα περιστατικά σε επίσημο αγώνα ελληνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας με διαιτητή και βοηθό να γίνονται… ποδοσφαιριστές και φίλαθλο να γίνεται επόπτης!

ια την τελευταία αγωνιστική της Α1 ΕΠΣ Πέλλας ο 3ος στη βαθμολογία Εθνικός Γιαννιτσών, φιλοξένησε το περασμένο Σάββατο (13/5) τον προτελευταίο και υποβιβασμένο Μέγα Αλέξανδρο Αρσενίου, από το ομώνυμο μικρό χωριό της Πέλλας. Παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά κι εντελώς διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν κατάφεραν όχι απλά αποστολή να βγάλουν, αλλά ούτε καν ενδεκάδα να συμπληρώσουν, κατεβαίνοντας με μόλις εννιά παίκτες!
Η διαφορά δυναμικότητας δεδομένα ήταν πολύ μεγάλη κι αυτό φάνηκε από το δείκτη του σκορ στο 17′, το οποίο ήταν ήδη 4-0! Και κάπου εδώ αρχίζουν τα… όργανα, όπως μας αφηγούνται αυτόπτες μάρτυρες. Αρχικά ξεκίνησαν κάποιοι να παροτρύνουν τον διαιτητή να λήξει νωρίτερα το ημίχρονο, καθώς το παιχνίδι είχε χάσει το όποιο -ελάχιστο ούτως ή άλλως- ενδιαφέρον του. Αντ’ αυτού όμως άρχισαν να συμβαίνουν κάποια περίεργα πράγματα, καθώς ο διαιτητής άλλαζε πάσες με την ομάδα του Αρσενίου!

Γιώργος Φραδελάκης

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *