Βαριές «καμπάνες» στο πρωτάθλημα παλαιμάχων 8χ8

Αφαίρεση βαθμών από το τρέχον αλλά και από το επόμενο πρωτάθλημα περιλαμβάνει η ποινή που εξέδωσε με ανακοίνωση της η πειθαρχική επιτροπή του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου παλαιμάχων 8Χ8 και ακόμα βαρύτερες ποινές για τους εμπλεκόμενους ποδοσφαιριστές στην διακοπή του αγώνα της 2ης αγωνιστικης PLATANOS TOURS- ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ. Επίσης η διοργανώτρια αναβάλει την 3η αγωνιστική και προσκαλεί τους εκπροσώπους των ομάδων σε συνάντηση την Τρίτη 21 Μαρτίου.

Ανακοινωση:
«Η εκτελεστική – πειθαρχική επιτροπή του 8ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 8Χ8 συνεδρίασε την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 και αφού μελέτησε προσεκτικά το φύλλο αγώνα για την 2η αγωνιστική μεταξύ των ομάδων PLATANOS TOURS- ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ και με βάση τα αναγραφόμενα του διαιτητή του αγώνα επιβάλει με βάση τον ΚΑΠ α) στον ποδοσφαιριστή της ομάδος PLATANOS TOURS Κουκουβάγια Ιωάννη του Ανδρέα με αριθ. Ταυτ. ΑΒ 187838 ποινή αποκλεισμού τεσσάρων(4) αγωνιστικών ημερών άρθρο 10 παρ. περίπτωση (6) του ίδιου άρθρου του πειθαρχικού κώδικα επειδή εξεδήλωσε υβριστική συμπεριφορά λόγου εις βάρος του Διαιτητή. (Του απεύθυνε φράσεις ακατανόμαστου υβριστικού περιοχομένου για το πρόσωπο του). β) στον ποδοσφαιριστή της ομάδος PLATANOS TOURS Μπαξεβάνη Θεόδωρο του Νικολάου με  αριθ. Ταυτ.ΑΙ 965120 ποινή αποκλεισμού τεσσάρων(4) αγωνιστικών ημερών άρθρο 10 παρ. περίπτωση (6) του ίδιου άρθρου του πειθαρχικού κώδικα επειδή εξεδήλωσε υβριστική συμπεριφορά λόγου εις βάρος του Διαιτητή. (Του απεύθυνε φράσεις ακατανόμαστου υβριστικού περιεχομένου για το πρόσωπο του). ποινή αποκλεισμού δεκαπέντε (15) αγωνιστικών ημερών για παράβαση του άρθρου 10 παρ. 1 περίπτωση (η) σε συνδυασμό και με την παρ. (2) περίπτωση (δ) του ίδιου άρθρου του πειθαρχικού κώδικα. Πήγε στα αποδυτήρια του Διαιτητή και βιαιοπράγησε εις βάρος του. (Τον χτύπησε με σφαλιάρα στο κεφάλι). Επίσης στον ίδιο ποδοσφαιριστή ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας για παράβαση του άρθρου 10 παρ. 1 περίπτωση σε συνδυασμό και με την παρ. 2 περίπτωση (δ) του ίδιου άρθρου του πειθαρχικού κώδικα για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τον Διαιτητή καθ’ ότι που τον χτύπησε κινήθηκε πάλι απειλητικά εναντίον του συγκρατηθείς όμως άμεσα από συμπαίκτες και ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας. Συνολική επιβαλλόμενη συγχωνευτική ποινή κατ’ εφαρμογή του άρθρου 10 παρ. 4 σε συνδυασμό και με την παρ. 2 του ίδιου άρθρου του πειθαρχικού κώδικα ποινή αποκλεισμού Δέκα οχτώ (18) αγωνιστικών ημερών γ) στην ομάδα PLATANOS TOURS άρθρο 21 παρ. 2-3 που αναφέρει ότι χάνει τον αγώνα με 0-3 γκολ  η υπαίτια ομάδα που κάνει επεισόδια, αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το τρέχοντα βαθμολογικό πίνακα και αν ξανακατέβει την επόμενη -2 βαθμοί.»

 

Ανακοινωση:
«Μετά το τελευταίο επεισόδιο και τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον αγώνα για την 2η αγωνιστική μεταξύ των ομάδων PLATANOS TOURS- ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ το Τμήμα Αθλητισμού και η συντονιστική επιτροπή του πρωταθλήματος αποφάσισε: σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον διαιτητή της αναμέτρησης και καταδικάζοντας τα γεγονότα όπως και κάθε μορφή βίας, εξύβρισης, απειλής αντίθετα με τον σκοπό και την φιλοσοφία του

πρωταθλήματος παλαιμάχων να αναβάλει την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και να καλέσει τους εκπρόσωπους των ομάδων(έναν από κάθε ομάδα) την Τρίτη 21 Μαρτίου στις 20:00 στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού (Κλειστό Γυμν. Μελίνα Μερκούρη) για σύσκεψη και για το μέλλον του πρωταθλήματος.»

 

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ – ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

           Μανωλακάκης Γεώργιος        Παπαδομιχελάκης Ιωάννης

Χατζημπεκιάρης Ιωάννης       Μαραγκουδάκης Κων/νος

Σπυριδάκης Σπυρίδων

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *