20 Απριλίου 2024

Βασιλείου: «Το Κύπελλο μας δίνει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια»

Στην ψυχολογία που δίνει η κατάκτηση του Κυπέλλου στην Επισκοπή, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, στάθηκε ο Χρήστος Βασιλείου.

Ο έμπειρος τεχνικός εξήρε και την δουλειά του γυμναστή της ομάδας Στράτου Γιοκαριδάκη, για τα τρεξίματα που είχαν οι παίκτες του, μέχρι και το τελευταίο λεπτό της παράτασης. «Και οι δύο ομάδες ήταν καλές. Εμείς ήμασταν καλύτεροι στο β’ ημίχρονο αλλάζοντας το σύστημά μας, σε 4-3-3. Έτσι βγάλαμε περισσότερες φάσεις.

Θεωρώ ότι θα έπρεπε να προηγηθούμε νωρίτερα, ωστόσο ίσως να μας επηρέασε και το χόρτο του γηπέδου. Θα πρέπει να πω όμως ότι είμαστε μια γυμνασμένη ομάδα που μας βολεύει να παίζουμε σε μεγάλο χώρο γιατί έχουμε πολύ καλά τρεξίματα. Τα παιδιά την κατάλληλη ώρα έδειξαν ψυχή, έδειξαν μέταλλο.

Πήραμε μια νίκη που μας δίνει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει. Θα το κοιτάξουμε το κύπελλο Ερασιτεχνών. Ο τελικός δίνει άνοδο, Είμαστε ομάδα που το μπορούμε.  Θα τα παλέψουμε όλα τα παιγνίδια. Έχουμε παιδιά που βρίσκονται σε μικρή ηλικία (με εξαίρεση τον Φονσέκα και τον Μπάτζεφ) που μπορούν να αντεπεξέλθουν στα πολλά ματς.

Κι επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένα σύνολο ανθρώπων, θα πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στον γυμναστή μας Στράτο Γιοκαριδάκη του οποίου η δουλειά φαίνεται πάρα πολύ. Ο πρόεδρος κ. Νικολιδάκης όμως φροντίζει για τα πάντα.

Τώρα προχωράμε. Έχουμε ματς μέσα στο Μελιδόνι. Είναι ομάδα όμως μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο κι αυτό μας αρέσει.

Τέλος και, επί τη ευκαιρία για κάτι που ειπώθηκε από συγκεκριμένους ανθρώπους προς το άτομό μου, θέλω να δηλώσω πως, όποιος θέλει να ψάξει για το ήθος μου, ας ρωτήσει σε διάφορα γεωγραφικά τμήματα στην Ελλάδα για τα τελευταία 40 χρόνια εντός κι εκτός γηπέδων, ποιός είναι ο Χρήστος Βασιλείου».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *