Βλαστός: «Όποιος το θέλει πιο πολύ»

Η ομάδα που θα το θέλει περισσότερο θα κατακτήσει το Κύπελλο, σύμφωνα με τον Γιώργο Βλαστό.

Ο τεχνικός της Επισκοπής μίλησε για τον αυριανό (17.00) τελικό με τον Ερμή Ζωνιανών στο ΔΑΚ Γάλλου, με το πάθος και την συγκέντρωση να παίζουν καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του. «Είναι ένας τελικός, ένα και μοναδικό ματς. Αυτός που το θέλει πιο πολύ και αυτός που θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα, θεωρώ πως θα είναι και ο μεγάλος νικητής.

Εμείς έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το ματς, πιστεύω ότι τα παιδιά το θέλουν πολύ και ελπίζω να γίνει ένα ωραίο ματς.

Ερωτηθείς για το αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι ο Ερμής αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία, ο προπονητής της Επισκοπής τόνισε: «Σίγουρα είναι μια ομάδα με περισσότερες παραστάσεις και με πιο δυνατά παιγνίδια από μας. Πολλά παιδιά με τα οποία έχω δουλέψει στο παρελθόν έχουν προσωπικότητα που παίζει κι αυτό μεγάλο ρόλο.

Κι εμείς όμως έχουμε τέτοιους παίκτες στους οποίους πιστεύουμε πολύ».

Ξέχωρα όμως από το πόσο θα μετρήσει η τακτική σ’ αυτού του είδους τα παιγνίδια, αυτό που μετράει πιο πολύ είναι το θέλγητρο. Ο Γιώργος Βλαστός δίχως να προεκτείνει την κουβέντα επεσήμανε… «Ξεκάθαρα, αυτό που μετράει είναι το ποιος το θέλει πιο πολύ. Επίσης το πόσο συγκεντρωμένος είσαι αλλά και πόσο σωστά είσαι στημένος στο γήπεδο. Όλα όμως θα τα δούμε στο γήπεδο όπου ελπίζω να το ευχαριστηθούμε και ‘μεις και ο κόσμος που θα βρεθεί εκεί».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *