18 Απριλίου 2024

Για νέο «2» η Επισκοπή σήμερα (15.00) στο Ατσαλένιο

Με την συνταγή των προηγούμενων εκτός έδρας αναμετρήσεων η Επισκοπή θα ριχτεί σήμερα στην μάχη της 7ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα στις 15.00 το απόγευμα θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του Ατσαλένιου από τον ΠΟΑ, ψάχνοντας την 4η νίκη της σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια φέτος, αφού ήδη μετράει μόνο νίκες στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από το Ρέθυμνο (δύο για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο Ελλάδας). Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό, μετά και από το θριαμβευτικό 4-0 επί του Ατρόμητου Πειραιά και άπαντες αισιοδοξούν για τη συνέχεια, με την προετοιμασία της ομάδας να ολοκληρώνεται χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Ο Δημήτρης Ρούσσης είναι και πάλι στην διάθεση του Στεφανίδη, όχι όμως και ο Σήφης Σωπασής, ο οποίος συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στην δεξιά ποδοκνημική. Επίσης εκτός πλάνων είναι οι Λαζαρίδης, Γκιόκας που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας των σοβαρών τραυματισμών τους. Από εκεί και πέρα ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν οι Κατσικοκέρης, Σερβιλάκης (ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική αμφότεροι), Νάκας (πρόβλημα στη γάμπα) και Μποτωνάκης (πονάει στη μέση) και έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή για το σημερινό Κρητικό ντέρμπι.

Ο τεχνικός της Επισκοπής Μάρκος Στεφανίδης μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας, ανακοίνωσε την αποστολή για το Ατσαλένιο, που αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Νικηφόρος, Κελαϊδής, Μποτωνάκης, Νάκας, Ρούσσης, Σέχου, Σουμπασάκης, Γεωργούλης, Σερβιλάκης, Χαλκιαδάκης, Σαββίδης, Κεσίδης, Κούρτι, Μπανγκούρα, Τζόρνταν, Γιόρνταν, Πήλιος, Κατσικοκέρης,

Εκτός, αποστολής έμειναν οι Ματαργκάσι Έρι, Πέπε Γκαρθία, Θοδωρής Τσικουδάκης, Δημήτρης Μανωλακάκης, Νίκος Καλογεράκης, Γιάννης Μανιαδάκης, Νίκολα Γκαβρίλοβιτς καθώς και ο ανέτοιμος Άγγελος Γικόκας, ο τραυματίας Σήφης Σωπασής αλλά και ο Τρύφωνας Λαζαρίδης που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *