20 Απριλίου 2024

Για 2,5 χρόνια ο Κουφός στον Χολαργό

Νέος τεχνικός της ομάδας των Βορείων Προαστίων θα είναι ο Στέργιος Κουφός για τα επόμενα 2,5 χρόνια σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας. Μάλιστα χθες έκανε ντεμπούτο απέναντι στον Πανιώνιος ο οποίος πηρέ την νίκη στην παράταση με 81-75 (68-68), με τον Χολαργό να βρίσκεται στην 11 θέση της βαθμολογίας στην Α2.

Η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Χολαργού ανακοινώνει την συμφωνία του με τον καταξιωμένο τεχνικό, Στέργιο Κουφό για τα επόμενα 2.5 χρόνια. Καλωσορίζουμε τον κ. Κουφό στην οικογένεια του Χολαργού και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Η συμφωνία είναι βασισμένη σε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο, που έχει εκπονήσει η διοίκηση σε συνεργασία με τον νέο προπονητή. Ο Στέργιος Κουφός γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 1964 στην Αθήνα.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε ηλικία μόλις 22 ετών αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Xoλαργού. Έχει κοουτσάρει συνολικά 11 ομάδες κι έχει πανηγυρίσει 13 ανόδους, κατέχοντας παράλληλα 11 πρωταθλήματα. Επίσης, έχει μια συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας (με το Ρέθυμνο το 2007, όπου αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό).

Εχει εργαστεί στον Χολαργό, στο Κορωπί, στην Καλογρέζα, στον Παπάγου, στον ΔΑΣΑΛ, στον Ηλυσιακό, στη Δάφνη, στον Απόλλωνα Πατρών, στον Δούκα, στο Ρέθυμνο και στην Αλ Ραγιάν (Κατάρ).

Τη σεζόν 2011-12 οδήγησε τους Κρητικούς στην 4η θέση της κανονικής περιόδου της Α1. Τον Ιούνιο του 2014 μετακόμισε στο Κατάρ, ανέλαβε την Αλ Ραγιάν και έγινε ο πρώτος ευρωπαίος προπονητής που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην συγκεκριμένη χώρα. Με την ομάδα από το Κατάρ έζησε ένδοξες στιγμές, καθώς πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, ήταν φιναλίστ στο πρωτάθλημα του Κόλπου, ενώ το 2014 κατέκτησε και το “Arab Club Championship».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *