Γιόρτασαν με την ψυχή τους στα Ρούστικα!

Οι κόποι μίας άκρως επιτυχημένης χρονιάς επιβραβεύτηκαν την περασμένη Κυριακή για την Φλόγα Ρουστίκων, η οποία γιόρτασε την κατάκτηση του τίτλου της Β’ ΕΠΣΡ και φυσικά την άνοδο στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου.
Την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο Ρουστίκων όλη η οικογένεια της Φλόγας πανηγύριζε την επιστροφή της στο πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ρεθύμνου, μετά από 3 χρόνια απουσίας (είχε υποβιβαστεί τη σεζόν 2011-12). Το φιλικό με ομάδα Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, που έχουν φορέσει την φανέλα της ομάδας, αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το πόσο μονιασμένοι είναι στα Ρούστικα, για τη νέα αυτή προσπάθεια. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα εορταστικό την περασμένη Κυριακή, έστω και αν οι Παλαίμαχοι… δεν χαρίστηκαν στους τωρινούς παίκτες της Φλόγας Ρουστίκων, κερδίζοντας με 3-2, αφού έκαναν την ανατροπή από το 0-2 του α’ ημιχρόνου. Αυτό βέβαια μικρή σημασία είχε, σε σχέση με αυτό που επακολούθησε.
Την ώρα δηλαδή που ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Αγριμάκης παραλάμβανε την κούπα του πρωταθλητή από τον δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργη Μαρινάκη και τον πρόεδρο της ΕΠΣΡ Γιώργο Δασκαλομαρκάκη… Στη συνέχεια στήθηκε ένας ατέλειωτος χορός για την σπουδαία επιτυχία της ομάδας. Η Φλόγα Ρουστίκων ήταν η καλύτερη ομάδα της Β’ κατηγορίας 2014-15, συγκεντρώνοντας 41 βαθμούς με απολογισμό 12 νίκες, 5 ισοπαλίες, 1 ήττα και τέρματα 43-12.
Το παρόν στην φιέστα της Φλόγας Ρουστίκων έδωσαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Γεωργαλής, αλλά και ο εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου, σε θέματα αθλητισμού Δημήτρης Λαχνιδάκης. Τον πρόεδρο της ΕΠΣΡ συνόδευσαν ο Ταμίας Δημήτρης Κουργιαντάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Μανόλης Καλυβιανάκης και το μέλος του Δ.Σ. Νίκος Μουζουράκης. Στα Ρούστικα βρέθηκε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου Κυριάκος Δελήμπασης, όπως και ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Χριστοδουλάκης. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Μανόλη Χατζηκωνσταντίνου, προπονητή που για πολλά χρόνια είχε ταυτιστεί με την ομάδα και τις επιτυχίες της, ενώ στα Ρούστικα βρέθηκε και ο νέος τεχνικός του ΟΦ Αρμένων, Σπύρος Σπυριδάκης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *