Διακοπή στα Σελλιά, «7άρα» η Ε.Α.Π.

Επεισοδιακή ήταν η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας Ρεθύμνου σήμερα, αφού ξεκίνησαν 3 παιχνίδια, αλλά ολοκληρώθηκαν τα δύο.

Η αναμέτρηση Φοίνικας – Τάλως Γαράζου διακόπηκε στο 77ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να αποχωρούν από το γήπεδο Σελλίων, διαμαρτυρόμενοι για την διαιτησία και την είσοδο φιλάθλων του Φοίνικα στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι εκείνο το σημείο μάλιστα, ο Τάλως Γαράζου προηγούνταν με 1-0, ενώ πριν την διακοπή ο διαιτητής Σάκης Χατζημπεκιάρης είχε καταλογίσει πέναλτι υπέρ του Φοίνικα, το οποίο δεν εκτελέστηκε ποτέ. Απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι του συγκεκριμένου αγώνα θα πάρει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Στο αγωνιστικό μέρος, η πρωτοπόρος Ένωση Ατσιποπούλου Πρινέ, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Κώστα Καλλέργη, ο οποίος σημείωσε καρέ τερμάτων, διέλυσε με 7-0 την Επισκοπή Β’, συνεχίζοντας την πορεία της για την επιστροφή της στην Α’ ΕΠΣΡ. Νικηφόρα πέρασε από το Πέραμα, επικρατώντας με 1-0 του Πανόρμου, ο Απόλλωνας και αναρριχήθηκε έστω και προσωρινά στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Η 13η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή με δύο παιχνίδια να διεξάγονται στα Μισίρια και στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (13η)

Πάνορμο – Απόλλωνας         0 – 1
(71’ πεν. Οικονόμου)
Ε.Α.Π. – Επισκοπή Β’          7 – 0
(16’, 83’ Καλλιτσουνάκης, 28’, 44’, 47’, 55’ Καλλέργης, 62’ Χαρίσκος)
Φοίνικας – Τάλως Γαράζου ΔΙΕΚ. (77’ 0-1)
(33’ Γ. Φοδελιανάκης)
Παναρκαδικός – Μαργαρίτες (1/2/15)
Φλόγα Ρουστίκων – Μέλαμπες (1/2/15)

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *