Διοργανώνει Κύπελλο Κρήτης “Κωστής Ψαρουδάκης” η ΕΣΠΕΚ

Ο Κωστής Ψαρουδάκης ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες που έχουν περάσει από το άθλημα του βόλεϊ έχοντας καταφέρει να προσφέρει δεκάδες επιτυχίες στον Ρεθυμνιώτικο αθλητισμό, καθιστώντας τον ΟΠΕΡ ως μία σταθερά δύναμη του βόλεϊ πανελληνίως. Η ΕΣΠΕΚ, στην οποία διετέλεσε Πρόεδρος, αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του, διοργανώνοντας ένα παγκρήτιο κύπελλο που θα φέρει το όνομα του.

Το Κύπελλο Κρήτης Ανδρών & Γυναικών «Κωστής Ψαρουδάκης» βρίσκεται προ των πυλών, με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΚ να ανακοινώνει την απόφαση της για τη διεξαγωγή του, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον επί χρόνια πρόεδρο της.

Τη φετινή σεζόν θα διεξαχθεί μονάχα το Κύπελλο Ανδρών, ενώ από την επόμενη σεζόν θα πραγματοποιηθεί και εκείνο των Γυναικών. Παράλληλα, σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση μετονόμασε το πρωτάθλημα Ανδρών σε «Ευάγγελος Καπαρουνάκης» και το πρωτάθλημα Γυναικών σε «Αντώνης Αλεξανδράκης». «Την διεξαγωγή Κυπέλλου Κρήτης Ανδρών & Γυναικών “Κωστής Ψαρουδάκης” αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΚ για να τιμήσει τη μνήμη του επι χρόνια προέδρου της.

Για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων, θα διεξαχθεί μόνο το Κύπελλο Ανδρών ενώ από την επόμενη περίοδο 2019-2020 και μετά θα διεξάγεται και το Κύπελλο Γυναικών.

Προχώρησε επίσης στην ονομασία των Πρωταθλημάτων Ανδρών και Γυναικών Β’ Εθνικής Κατηγορίας – Περιφερειακά Πρωταθλήματα σε “Ευάγγελος Καπαρουνάκης” και Αντώνης Αλεξανδράκης” αντίστοιχα».

Πηγή: Κρητική Επιθεώρηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *