18 Απριλίου 2024

Δοκιμαστικά και κοινωνική ευαισθησία στην «5η Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα» της Ε.Α.Π.

Με ένα πολύ σημαντικό γεγονός θα συνδυαστούν τα trials του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ στο Ρέθυμνο, καθώς συμπίπτουν χρονικά με την «5η Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα» που διοργανώνεται από την Αθλητική Ένωση Ατσιποπούλου-Πρινέ.
Η έναρξη της Χριστουγεννιάτικης εβδομάδας στα πλαίσια της συνεργασίας και αλληλοβοήθειας των συνανθρώπων μας θα γίνει την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου που θα διεξαχθεί η γιορτή λήξης της.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα γίνει καταγραφή ικανοτήτων νεαρών ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ομάδας της Ε.Α.Π., θα φιλοξενηθούν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2004 ως το 2009. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν παρουσία της Διεύθυνσης του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, του υπεύθυνου Εκπαίδευσης των τμημάτων Κ10-Κ14 και προπονητή τερματοφυλάκων της κεντρικής ακαδημίας της ΑΕΚ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές το επιθυμούν αφού όμως συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και την βεβαίωση παραχώρησης της ομάδας. Ο αριθμός των παιδιών που θα αξιολογηθούν ανά ηλικιακό τμήμα είναι περιορισμένος (συνολικά 24) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Κάθε αίτηση θα πρέπει να σταλθεί στο email nbernados@hotmail.com μέχρι τη Δευτέρα 17.12.2018. Όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των 27 παιδιών σε κάθε ηλικία (24 παίκτες, 3 τερματοφύλακες), δεν θα γίνονται δεκτές επιπλέον αιτήσεις.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παραβρίσκονται 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης των προπονήσεων της αντίστοιχης ηλικίας που ανήκουν.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα στο επισυναπτόμενο αρχείο.
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Βερνάδος Νίκος 6978773628


Το πρόγραμμα της 5ης Χριστουγεννιάτικη εβδομάδας
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα διεξαχθούν και ποδοσφαιρικά τουρνουά σε διάφορες ηλικίες. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου: ηλικίες Κ12 έναρξη αγώνων 16.30μ.μ έως 19.00μ.μ
  • Σάββατο 15 Δεκεμβρίου: ηλικίες Κ6 έναρξη αγώνων 16.00μ.μ
  • Κυριακή 16 Δεκεμβρίου: ομιλία από τον Αχχιλέα Υφαντίδη, Ψυχολόγο, Επικοινωνιολόγο, Επιστημονικό Συνεργάτη Σχολών Προπονητών Uefa της ΕΠΟ με θέμα «Οι πολλές μορφές της νίκης στο ποδόσφαιρο» στην αίθουσα κάτω από τον ιερό ναό των Τεσσάρων Μαρτύρων ώρα έναρξης 19.00μ.μ
  • Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου: ηλικίες Κ10 ώρα έναρξης στις 16.30μ.μ έως 19.00μ.μ.
  • Τρίτη 18 Δεκεμβρίου: ηλικίες Κ8 ώρα έναρξης στις 16.30μ.μ έως 19.00μ.μ
  • Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου Προπονήσεις αξιολογήσεων από τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, κ. Χρήστο Σίσκο.
  • Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου Γιορτή λήξης στο χώρο του πολιτιστικού Συλλόγου Ατσιποπούλου ώρα έναρξης 19.00μ.μ.

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις θα υπάρχει στο χώρο του κυλικείου παζάρι παιδικού βιβλίου. Επίσης κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης εβδομάδας  θα γίνεται συλλογή από τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα διατεθούν στην ενορία του Αγίου Κωνσταντίνου, ως ενίσχυση στο καθημερινό συσσίτιο για ευπαθείς ομάδες.

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *