Ενίσχυση στον «άσσο» με Γιακουμάκη στον Αστέρα

Στην πέμπτη του μεταγραφή προχώρησε ο Αστέρας Ρεθύμνου ενισχύοντας σημαντικά την εστία του. Στα δοκάρια της γυναικείας ομάδας της Σοχώρας, θα βρίσκεται την νέα σεζόν η ύψος 1,80 Ελένη Γιακουμάκη, που έχει αγωνιστεί με τον ΑΟ Χανιά σε Α’, Β’, και Γ’ Εθνική. Η 26χρονη Χανιώτισσα (γεννημένη στις 17 Μαρτίου 1992), έχει προλάβει να συλλέξει σημαντικές εμπειρίες από όλες τις Εθνικές κατηγορίες, έστω και αν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της μόνο στην ομάδα του ΑΟ Χανιά. Το 2013 είχε συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Σουηδία.

Η καριέρα της Ελένης Γιακουμάκη:
2009 – 2010 : Α.Ο. Χανιά (Γ’ Εθνική) – Άνοδος στην Β’ Εθνική
2010 – 2013 : A.O. Χανιά (Β’ Εθνική) – Άνοδος στην Α’ Εθνική
2013 – 2016 : Α.Ο. Χανιά (Α’ Εθνική)

Η επίσημη ανακοίνωση του Αστέρα:
«Ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου ανακοινώνει την απόκτηση της έμπειρης τερματοφύλακα ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΕΛΕΝΗΣ. Η ύψους 1,80 γκολκίπερ έχει γεννηθεί στις 17/3/1992 και έχει αγωνιστεί και στις τρεις Εθνικές κατηγορίες των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου γυναικών με την φανέλα του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ. Έχει κληθεί μάλιστα και στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2013, που διεξήχθη στην Σουηδία. Την καλωσορίζουμε και τις ευχόμαστε με υγεία κάθε επιτυχία σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο με τον ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου. Πιστεύουμε ότι με την εμπειρία της θα βοηθήσει την ομάδα μας στην πραγματοποίηση των στόχων της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας».

Ελένη Γιακουμάκη : «Ο Αστέρας έχει πάρα πολύ καλό υλικό»
Το νέο απόκτημα του Αστέρα Ρεθύμνου, στις σχετικές πρώτες δηλώσεις της τόνισε: «Είναι μια μεταβατική περίοδος για την ομάδα. Η απουσία των δυο ετών που είχα από την ενεργό δράση με έφερε λίγο πίσω, όμως ήδη έχω ξεκινήσει και καλύπτω το χαμένο έδαφος. Θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερη μπορώ και στόχος μου είναι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Αστέρα στην προσπάθεια του. Η νέα μου ομάδα έχει πάρα πολύ καλό υλικό, όμως χρειάζεται από όλες μας σκληρή δουλειά. Βλέπω πάρα πολύ όρεξη από όλες τις συμπαίκτριες μου, στοιχείο που αποτελεί σημαντικό κίνητρο για όλες εκείνες που θέλουν να έρθουν στον Αστέρα, είτε νεότερες για τις Ακαδημίες μας, είτε και μεγαλύτερες για να στελεχώσουν την γυναικεία ομάδα. Στην Β’ Εθνική κατηγορία η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων δεν είναι μεγάλη. Όλες είναι λίγο-πολύ στην ίδια κατάσταση. Εμείς με την απαραίτητη συγκέντρωση και σοβαρότητα μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, καθώς όλα τα κορίτσια έχουν την απαιτούμενη εμπειρία. Πρώτος μας στόχος είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και έπειτα ότι θέλει να έρθει, καλοδεχούμενο».

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *