Επιβεβαίωση της συνεργασίας του Ρεθυμνιακού με Πλατανιά και Καλλιγιάννη

Πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Rethymnosports.gr (δείτε εδώ) της περασμένης Δευτέρας 17/7, με την διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώσει δυο σπουδαίες συνεργασίες. Αρχικά με την ΠΑΕ Πλατανιάς όπου δεν θα περιοριστεί μόνο στο αγωνιστικό μέρος, αλλά θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Ρεθυμνιώτικη ομάδα.

Ανακοίνωση Ρεθυμνιακού:
«Ο Ρεθυμνιακός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας σε επίπεδο συλλόγων με την ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων. Η συμφωνία αυτή, του Ρεθυμνιακού ΑΟ με την ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, έχει ως γνώμονα την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και την αξιοποίηση ταλέντων από το νησί μας, ενώ το πλαίσιο της συνεργασίας δεν θα περιοριστεί μόνο στο αγωνιστικό – αθλητικό κομμάτι, αλλά θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Ο Ρεθυμνιακός ΑΟ πιστεύει ακράδαντα πως η συνεργασία της με την ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, όχι μόνο θα αποδώσει σύντομα καρπούς, αλλά θα αποτελέσει το παράδειγμα και για άλλες ανάλογες στο μέλλον.»

Η δεύτερη ανακοίνωση της ομάδας της Σοχώρας είναι για την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Καλλιγιάννη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των ακαδημιών του συλλόγου.
«Θα πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπο του κου Γιώργου Καλλιγιάννη, που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των ακαδημιών της ομάδας του Α.Ο. Ρεθυμνιακού (απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα προπονητή ποδοσφαίρου-γυμναστής παιδαγωγός-με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των ακαδημιών ποδοσφαίρου αλλά και σε επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου) ο οποίος και αποτελεί εχέγγυο για την σωστή διαπαιδαγώγηση των αθλητών μας και την εκμάθηση του ποδοσφαίρου μέσα από ηθικές αξίες και σεβασμό προς τον αντίπαλο.»

  • sinergasia_rethymniakou-platania2
  • sinergasia_rethymniakou-platania1

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *