Επιβλητική η 1η νίκη του ΝΟΡ, 14-10 τον Εθνικό

Σεφτέ στις νίκες και στους βαθμούς έκανε ο ΝΟ Ρεθύμνου σήμερα στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, επικρατώντας με 14-10 του Εθνικού, σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α’ φάσης της Α1 πόλο Γυναικών.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και ειδικότερα στα τρία πρώτα οκτάλεπτα, έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι τον Εθνικό, όπου και είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι, προηγούμενη με 14-6. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Κώστας Φιτσανάκης έριξε στην πισίνα τις μικρότερες αθλήτριες, που είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες, με τις ταχύτητες όμως να έχουν κατέβει και απλά ο Εθνικός μάζεψε κάπως την διαφορά, για να έρθει το τελικό 14-10. Κορυφαία του ΝΟΡ και πρώτη σκόρερ η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη που πέτυχε 5 γκολ, τρία πρόσθεσε η Σολανάκη, ενώ από δύο γκολ σημείωσαν οι Β. Καριπίδου και Ελ. Φαρμάκη. Για ένα ακόμη παιχνίδι κορυφαία του Εθνικού η Ρεθυμνιώτισσα Νόρμα Φραγιουδάκη, που πέτυχε 3 γκολ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χατζηαναστασίου, Πολυχρονόπουλος.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-2, 4-1, 5-3, 0-4.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Καραβάνου 1, Μαυρέλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Ελ. Φαρμάκη 2, Σολανάκη 3, Β. Καριπίδου 2, ενώ έπαιξαν ακόμη οι Κυριακάκη, Σαφέτη, Μ. Φαρμάκη, Γαγάνη., Παληκαράκη, Λιμπιτάκη, Πατσαχάκη, Καζάνα, Μ. Καριπίδου.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Παναγιωτοπούλου 1, Βάσιλα 2, Αποστολίδου 1, Μπίσμπα 2, Φραγκιουδάκη 3, Κατσίμπρη 1.

Η Βαθμολογία της Α1 (Εδώ)

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *