19 Απριλίου 2024

Επιτυχίες στο Πανελλήνιο Ζίου Ζίτσου του ΑΣΜΤ «Καβρός Ρεθύμνου»

Εξαιρετική παρουσία είχε ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών «Καβρός Ρεθύμνου», συμμετέχοντας στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου που έλαβε χωρά στην Αθήνα. Το Πρωτάθλημα διεξήχθη, σε δυο σκέλη στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων και πιο συγκεκριμένα στις 20 & 21 Ιανουαρίου για τις ηλικιακές κατηγορίες -18, -21, +21 ετών και στις 27 & 28 Ιανουαρίου για τις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες, -12 & -15 ετών, στο Fighting System, Newaza και Duo Classic ή Show.

Έπειτα από τα αποτελέσματα της  Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζϊου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖΖ) που αναρτήθηκαν επισήμως στις 04/02 στην ιστοσελίδα της, αρκετές ήταν οι επιτυχίες του συλλόγου οι οποίες εξασφάλισαν πρόκριση σε αθλητές-τριες έτσι ώστε να αγωνιστούν με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος για το έτος 2018 σε Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά και Βαλκανικά πρωταθλήματα.

ΓΑΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ: «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΞΑΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!»

Αποτελέσματα που άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή του συλλόγου Μιχάλη Γαραντωνάκη, βλέποντας τους αθλητές του να κατακτούν 10 μετάλλια και άλλους 6 από αυτούς να πλασαρίζονται στην πρώτη δεκάδα σε ένα τόσο απαιτητικό και δύσκολο Πρωτάθλημα όπου οι συμμέτοχες έφτασαν τις 2000. «Είμαι πολύ περήφανος από την απόδοση όλων των αθλητών-τριών μας», δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Γαραντωνάκης, για να συνεχίσει. «Ανταπεξήλθαν ικανοποιητικά στις απαιτήσεις των πολύ μεγάλων κατηγοριών και έμπειρων αντιπάλων και έπαιξαν με την ψυχή τους. Αυτή την φορά μπορεί να μην έφτασαν όλοι στις πρώτες θέσεις αλλά οι περισσότεροι ήταν εντός της δεκάδας. Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία για όλους μας. Φάνηκε αυτό άλλωστε από αθλητές και γονείς με τη όρεξη που είχαν καθόλα την διάρκεια του Πρωταθλήματος, αλλά ιδιαίτερα στον γυρισμό ανεξάρτητου αποτελεσμάτων. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω την Ομάδα του Συλλόγου μας, τους βοηθούς προπονητές Πετούση Ευγενία και Τσανακαλιώτη Παναγιώτη όπως επίσης και το Δ.Σ. και όλους τους γονείς για την υπομονή και την στήριξη τους. Επόμενος στόχος το Πανελλήνιο Παγκρατίου Αθλήματος τον Ιούνιο.

Κλείνοντας, τόσο εγώ όσο και το Δ.Σ. του συλλόγου, θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς των μετακινήσεων μας (ακτοπλοϊκών και αεροπορικών σε Ελλάδα και εξωτερικό) ANEK Lines/Blue Star Ferries & Elinair Airlines, τον γιατρό κο. Τζαγκαράκη Εμμανουήλ της Medical Assistance για την ιατρική υποστήριξη των αθλητών-τριών μας αλλά και τα Μέσα Ενημέρωσης του Ρεθύμνου (Μ.Μ.Ε.) για την φιλοξενία των Δελτίων Τύπου που εκδίδουμε. Φυσικά ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στους γονείς που είναι πάντα κοντά και αρωγοί στην προσπάθεια του συλλόγου σε ότι και να χρειαστεί».

ΤΑ 10 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΜΤ «ΚΑΒΡΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ»

Ο ΑΣΜΤ «Καβρός Ρεθύμνου» συμμετείχε με 28 αθλητές και αθλήτριες, κατακτώντας 10 μετάλλια (2 ασημένια και 8 χάλκινα), ενώ 6 ακόμη αθλητές του πλασαρίστηκαν στην πρώτη δεκάδα στα ατομικά αγωνίσματα. Εξαιρετική ήταν η παρουσία των Εμμανουήλ Βογιατζάκη και Μαρίας Καλλιάνη, οι οποίοι άγγιξαν την κατάκτηση της πρωτιάς, κερδίζοντας την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των -12 ετών. Επίσης στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν 8 ακόμη αθλητές του «Καβρού Ρεθύμνου», οι οποίοι κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, οι Ευγενία Πετούση (-21 ετών), ο Γιώργος Παντελιδάης (-18 ετών), ο Ιωάννης-Αντώνης Καρπουζάκης (-15 ετών), αλλά και 5 ακόμη στην κατηγορία -12 ετών, οι Χρήστος Καλλιάνης, Ευστάθιος Καριλάκης, Γιώργος Δελήμπασης, Εμμανουέλα Λελεδάκη και Χαρίκλεια Καυκαλά.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΜΤ «ΚΑΒΡΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ»

-21 Ετών:

Πετούση Ευγενία (3η Fighting)

 

-18 Ετών:

Παντελιδάκης Γεώργιος (3ος Fighting)

 

-15 Ετών:

Καρπουζάκης Ιωάννης-Αντώνιος (3ος Fighting)

Ορφανός Κων/νος (7ος Fighting)

Χατζηκωνσταντίνου Σπυρίδων (7ος Fighting)

Κατσάλης Παντελεήμων (15ος Fighting)

Μαραγκάκης Γεώργιος (16ος Fighting)

Νικολακάκης Πέτρος (17ος Fighting)

Δασκαλάκη Ευαγγελία (7η Fighting)

Καυκαλά Ελένη (12η Fighting)

Ντουμανά Μαρία (12η Fighting)

 

-12 Ετών:

Βογιατζάκης Εμμανουήλ (2ος Fighting)

Καλλιάνης Χρήστος (3ος Fighting)

Καριλάκης Ευστάθιος (3ος Fighting)

Δελήμπασης Γεώργιος (3ος Fighting)

Μπαλάσης Σταύρος (5ος Fighting)

Φραγκιουδάκης Μιχαήλ (7ος Fighting)

Τραιτοράκης Μιχαήλ-Άγγελος (20ος Fighting)

Ορφανός Μαριοχρήστος (24ος Fighting)

Frroku Brians (26ος Fighting)

Καλλιάνη Μαρία (2η Fighting)

Λελεδάκη Εμμανουέλλα (3η Fighting)

Καυκαλά Χαρίκλεια (3η Fighting)

Τσαλάγγα Πηνελόπη (5η Fighting)

Κατσάλη Θεανώ (11η Fighting)

Μπαλάση Γεωργία (12η Fighting)

Τζουγανάκη Ελένη (14η Fighting)

DUO SYSTEM -15 Ετών

Νικολακάκης Πέτρος – Ορφανός Κων/νος (7η Θέση)

Καρπουζάκης Ιωάννης-Αντώνης – Χατζηκωνσταντίνου Σπυρίδων (7η Θέση)

Μαραγκάκης Γεώργιος – Βανταράκης Μιχαήλ-Άγγελος (9η Θέση)

 

DUO SYSTEM -12 Ετων

Καλλιάνης Χρηστός – Μπαλάση Γεωργία (7η Θέση)

Καλλιάνη Μαρία – Καυκαλά Χαρίκλεια (9η Θέση)

Καλλιάνης Χρήστος – Καριλάκης Ευστάθιος (10η Θέση)

Μπαλάσης Σταυρός – Φραγκιουδάκης Μιχαήλ (12η Θέση)

Frroku Brians – Τραιτοράκης Μιχαήλ-Άγγελος (14η Θέση)

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *