«Ζήσαμε τρομερές εμπειρίες»

Το 16o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών, UNI-League, ξεκίνησε τη δράση του σε όλη την Ελλάδα και οι ομάδες έχουν μπει ιδιαιτέρως ορεξάτες στον καθιερωμένο θεσμό, ο οποίος εκπροσωπεί πλέον τη χώρα τόσο στο EMF EURO όσο και στο διασυλλογικό Champions League!
O αρχηγός των περσινών πρωταθλητών Sykies FC, Νίκος Βασαΐτης, έζησε από πρώτο χέρι το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου αλλά και στην πρωτόγνωρη εμπειρία της συμμετοχής στο παρθενικό Champions League για όλους τους συλλόγους minifootball από την Ευρώπη, το οποίο διεξήχθη το καλοκαίρι στο Μάριμπορ της Σλοβενίας. Μας μίλησε για την εμπειρία του αυτή και αποτύπωσε χαρακτηριστικά την ομορφιά της συμμετοχής σε έναν τέτοιο θεσμό.
Τo CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το SOS για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του UNI-League.

Πόσο σημαντικό ήταν το γεγονός ότι το Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα κατέληξε στις Συκιές;
Το γεγονός ότι είμαστε πρωταθλητές Ελλάδος μας αφήνει όλους ικανοποιημένους διότι το θέλαμε πολύ, το αξίζαμε και το πιστεύαμε από το πρώτο ματς του τουρνουά! Είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε και σίγουρα θα βάλουμε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για αυτή τη χρονιά!

H UMBRO συνεχίζει την θεαματική της παρουσία στην Ελλάδα με την υποστήριξή της στο UNI-League! H αγγλική εταιρία έχει ήδη πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια ένα σπουδαίο come back στην ελληνική αγορά και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και από εδώ.

Πήρατε μέρος στην ιστορική πρώτη διοργάνωση του Champions League στο minifootball και είχατε μάλιστα και πολύ καλή παρουσία με την πρόκριση σας στις 34 καλύερες ομάδες της Ευρώπης. Μίλησε μας για τις εντυπώσεις σου σε αυτό.
Οι εντυπώσεις  που αποκομίσαμε από το πρώτο Champions  League ήταν απίστευτες διότι το διασκεδάσαμε ως ομάδα -παρέα. Ζήσαμε τρομερές εμπειρίες, παίξαμε πολύ δυνατά παιχνίδια και είδαμε ότι οι δυνάμεις μας και η γενική παρουσία μας είναι ανταγωνιστική σε πολύ υψηλό επίπεδο, Γι ‘ αυτό ήρθε η πρωτιά του ομίλου και όλη η εικόνα της ομάδας μας! Είμαστε έτοιμοι να το ξαναζήσουμε και ανυπομονούμε γι’ αυτό!

Με το ξυραφάκι Xtreme 3 Sensitive η Wilkinson, χορηγός της διοργάνωσης, χαρίζει την πιο λεία και απαλή επιδερμίδα στον φοιτητή, για να μη μπορεί τίποτα να του πάει κόντρα! Το Xtreme 3 Sensitive με 3 εύκαμπτες λεπίδες, είναι ο καλύτερος σύμμαχός για την κορυφή

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας και ποιοι οι στόχοι φέτος Συκαιών;
Δεν υπάρχει μυστικό. Υπάρχει πιστεύω σωστή νοοτροπία όλων των παιδιών, σωστή διαχείριση χρόνου, ποιότητα και δίκαια ήρθε η επιτυχία, όπως πιστεύω ότι θα έρθουν πολλές ακόμα! Οι στόχοι γι’ αυτή τη χρονιά είναι φυσικά μόνο η κορυφή, όπως έχω ξαναπεί. Στην Ελλάδα η κορυφή και στο Champions League όσο πιο ψηλά μπορούμε με βλέψεις μόνο για το πιο ψηλό σκαλοπάτι .Όσο οι επιτυχίες έρχονται άλλο τόσο αυξάνονται οι απαιτήσεις από τα παιδιά!

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *