Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ρέθυμνο Cretan Kings για τον Κωστή Ψαρουδάκη

Ο Πρόεδρος του ΟΠΕΡ και της ΕΣΠΕΚ και πρώην Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Κωστής Ψαρουδάκης έφυγε από τη ζωή σήμερα το μεσημέρι συγκλονίζοντας την κοινωνία του Ρεθύμνου. Στο πλευρό της οικογένειας του στάθηκε και το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον αιφνίδιο χαμό του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τη μεγάλη απώλεια του Προέδρου του ΟΠΕ Ρεθύμνου και της ΕΣΠΕΚ και πρώην Αντιπροέδρου της ΕΟΠΕ, Κωστή Ψαρουδάκη.
Ο αιφνίδιος χαμός του Κωστή Ψαρουδάκη συγκλόνισε ολόκληρη την κοινωνία του Ρεθύμνου, της Κρήτης και της ελληνικής πετοσφαίρισης. Ένας πιστός υπηρέτης του βόλεϊ και του αθλητισμού χάθηκε, αφήνοντας πίσω του ένα ανεκπλήρωτο κενό. Η επιμονή και η αγάπη του για το Ρεθυμνιώτικο βόλεϊ είχε σαν αποτέλεσμα την πανελλήνια αναγνώριση, ωθώντας πολλούς νέους Ρεθυμνιώτες στην ενασχόληση τους με τον αθλητισμό.
Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings αποχαιρετά τον Κωστή Ψαρουδάκη και τον ευχαριστεί για όσα προσέφερε στον Ρεθυμνιώτικο αθλητισμό. Εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του και εύχεται η αγάπη του για τον ΟΠΕΡ και το βόλεϊ να αποτελέσει οδηγό για τους νεότερους.
Καλό ταξίδι Κωστή Ψαρουδάκη“.

Να σημειώσουμε ότι η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαΐου στις 14.30, στον Μητροπολιτικό Ναό Ρεθύμνου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *