18 Απριλίου 2024

Θριαμβευτική ισοπαλία… 3ης θέσης για το ΝΟΡ!!!

Την πιο μεγάλη ισοπαλία της ιστορίας του… πήρε ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου πριν από λίγο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 9-9 με τον Εθνικό και 3 στροφές πριν από την κανονική διάρκεια της Α1 πόλο Γυναικών βρίσκεται αγκαλιά με την κατάκτηση της 3ης θέσης. Για να χαθεί η 3η θέση, θα πρέπει ο ΝΟΡ να ηττηθεί και στα δύο παιχνίδια με τους ουραγούς Τρίτωνα Αμαρουσίου (στο Ηράκλειο) και ΝΟΒΑ (εκτός) στις εναπομείνασες 3 αγωνιστικές. Στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο σήμερα η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη είχε τεράστια ψυχικά αποθέματα, αλλά και ψυχραιμία να αντιμετωπίσει μία από τις πλέον ιστορικές ομάδες της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, καθ’ όλη την διάρκεια του, αν και στον Εθνικό δόθηκαν 17 ευκαιρίες να σκοράρει με παίκτρια παραπάνω (!), έναντι μόλις 8 του ΝΟΡ. Οι Ρεθυμνιώτισσες προηγούνταν σχεδόν σε όλο το ματς (ο Εθνικός πήρε κεφάλι στο σκορ μόνο στα μισά του β’ οκταλέπτου με 4-3) και σε δύο περιπτώσεις με τρία γκολ διαφορά (4-7 4’ πριν τη λήξη του γ’ οκταλεπτου και 6-9 στην αρχή του δ’). Οι 6 ποινές (!) που χρεώθηκαν οι παίκτριες του ΝΟΡ στο τελευταίο οκτάλεπτο έφερε τρία αναπάντητα γκολ σε παίκτρια παραπάνω για τον Εθνικό, για το 9-9, 3’37’’ πριν από το φινάλε. Ο ΝΟ Ρεθύμνου όμως άντεξε και κράτησε αυτή την χρυσή ισοπαλία, που τον φέρνει αγκαλιά με την κατάκτηση της τιμητικής θέσης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παραϊκταρίδης, Μπουδράμης

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-3, 2-1, 2-3, 3-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Βάσιλα 3, Μπίσμπα 1, Καλογεράκη 2, Πέττα 1, Γκούζουλα 2.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Μ. Φαρμάκη 1, Παλληκαράκη 1, Μαυρέλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Ε. Φαρμάκη 2, Πατσαχάκη 1, Σολανάκη 2, ενώ έπαιξαν ακόμη οι Φ. Κυριακάκη, Σαφέτη, Μπελέγρη, Αλεξάκη, Καραλόγου.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *