Ι. Πετράκης: «Στόχος του Αστέρα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Ο νέος πρόεδρος του Αστέρα Ρεθύμνου, Γιάννης Πετράκης, μίλησε στο Rethymnosports.gr, για τους στόχους της ομάδας της Σοχώρας την νέα σεζόν, ανέλυσε την φιλοσοφία και το όραμα του νέου ΔΣ της ομάδας, που είναι να καταφέρουν να στεγάσουν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου σε δίκες τους εγκαταστάσεις, ενώ αναφέρθηκε και στην παραμονή Ασπρομάτη στο «τιμόνι» της ομάδας.

«Η φιλοσοφία του νέου ΔΣ είναι να συνδυάσουμε το ποδόσφαιρο με φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο και για να το καταφέρουμε αυτό άμεσα, θα προχωρήσουμε σε διάφορες κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις. Σκοπός μας είναι, να κάνουμε ένα άνοιγμα στην κοινωνία, ώστε να ξεφύγει ο Αστέρας Ρεθύμνου, από τα στενά όρια μιας ποδοσφαιρικής ομάδας και να γίνει σημείο αναφοράς για την πόλη του Ρεθύμνου και όχι μόνο.
Όσο αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι, οι άξονες που θα κινηθούμε θα είναι τρεις.

Πρώτων η αναδιάρθρωση σχεδόν όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα τμήματα υποδομής. Για να πετύχουμε τους στόχους αυτούς, κινηθήκαμε και καταφέραμε να εντάξουμε στο δυναμικό της ομάδας, ανθρώπους αρκετά καταξιωμένους στο χορό του ποδοσφαίρου. Άμεσα θα δημιουργηθεί στην ομάδα θέση Τεχνικού Διευθυντή, όπου αυτός θα διαχειρίζεται όλα τα θέματα που αφορούν το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι του σωματείου. Η ποδοσφαιρικές ομάδες είναι ζωντανοί οργανισμοί που συνέχεια θέλουν να βρίσκονται σε εγρήγορση.

Δεύτερος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και από την Αντρική ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά και από την γυναικεία στην Γ΄ Εθνική. Θεωρούμε ότι ο Αστέρας Ρεθύμνου είναι μια ομάδα που έχει στο DNA της τον πρωταθλητισμό, τίποτα άλλο δεν τις ταιριάζει. Για να το πετύχουμε αυτό, θα κινηθούμε άμεσα για την παραμονή του μεγαλύτερου αριθμού ποδοσφαιριστών, από την περυσινή χρονιά, αλλά και για την ενίσχυση του ρόστερ με τις κατάλληλες προσθήκες.
Όσο αφορά την παραμονή του Ηλία Ασπρομάτη στη θέση του προπονητή είναι ένα θέμα, που το διοικητικό συμβούλιο το απασχόλησε για δύο λεπτά. Ο Ηλίας Ασπρομάτης, είναι ένας καταξιωμένος προπονητής που έχει κερδίσει το σεβασμό όλων. Το ήθος και ποιότητα του χαρακτήρα του, είναι γνωστά σε όλο το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο και εκφράζουν απόλυτα το σωματείο. Αξιολογώντας όλα αυτά, αλλά και την περυσινή εικόνα τις ομάδας, αποφασίσαμε ότι είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να οδηγήσει την ομάδα και την νέα σεζόν.

Τρίτος και μεγάλος στόχος μας είναι, η κατασκευή γηπέδου με δικά μας έξοδα, που θα στεγάσει ένα μεγάλο κομμάτι τον τμημάτων υποδομής. Κάτι που ποτέ στην ιστορία του Ρεθύμνου δεν έχει ξανασυμβεί. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο εγχείρημα αλλά πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και ελπίζουμε σε αυτή την προσπάθεια να βρούμε συμπαράστασή από τον Δήμο Ρεθύμνου και προσωπικά από τον Δήμαρχο, αλλά και από την Περιφέρεια.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *