Καθολική αποδοχή, αλλά μικρή συμμετοχή στην ΓΣ της ΕΠΣΡ

Καθολική αποδοχή είχε το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ρεθύμνου στην Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην αίθουσα του ΕΒΕ Ρεθύμνου.

Έστω και αν η συμμετοχή δεν ήταν μεγάλη, υπερψηφίστηκαν διοικητικός, οικονομικός απολογισμός, αλλά και ο προϋπολογισμός του 2017 που έθεσε στην διάθεση των σωματείων-μελών της το Δ.Σ. της Ρεθυμνιώτικης Ένωσης. Επί συνόλου 30 σωματείων στην αίθουσα του ΕΒΕ βρέθηκαν μόλις τα 19 σωματεία, αρκετά πάντως, για να υπάρξει απαρτία στην Συνέλευση, ψηφίζοντας όλοι «ναι» εγκρίνοντας τα πάντα που τέθηκαν σε διαδικασία ψηφοφορίας. Την παρουσίαση του Διοικητικού Απολογισμού έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργος Δασκαλομαρκάκης και του Οικονομικού Απολογισμού ο Ταμίας της Ένωσης Δημήτρης Κουργιαντάκης. Αίσθηση προκάλεσε πάντως η μεγάλη αποχή που υπήρξε από τα σωματεία της ΕΠΣΡ, που θα πρέπει να προβληματίσει τους διοικούντες. Στην Γ.Σ. της Δευτέρας δεν συμμετείχαν οι Ποσειδώνας Γερανίου, Λιβάδια, Σπήλι, Δόξα Πλατανέ, Φλόγα Ρουστίκων, ΠΑΟ Αλφάς, Φοίνικας, ΑΓΟΔΑ, Αετός Ανωγείων, Τάλως Γαράζου και Ρέθυμνο Π.Σ. Αντιθέτως, τα 19 σωματεία που βρέθηκαν στην αίθουσα του ΕΒΕ και υπερψήφισαν διοικητικό, οικονομικό απολογισμό και προϋπολογισμό, ήταν, Επισκοπή, Ερμής Ζωνιανών, Άρης Ρεθύμνου, ΑΕ Μυλοποτάμου, Αστέρας Ρεθύμνου, Ρεθυμνιακός, ΟΦ Αρμένων, Κάλυβος, Ε.Α.Π., Ψηλορείτης, Τάλως Μελιδονίου, Ασή Γωνιά, Κεραυνός, Νέοι Ζωνιανών, Απόλλωνας, Μέλαμπες, Επισκοπή 2010, ΡΕΚΑΛ και ΝΕΑΡ.

Φυσικά και υπήρξαν και οι στιγμές έντασης, όπου οι τόνοι ανέβηκαν με κύριο θέμα συζήτησης τα της διαιτησίας, αλλά και του προβλήματος μη απόδοσης των ποσοστών από πλευράς των διαιτητών προς την ΕΠΣΡ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για επίλυση του θέματος. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό το Δ.Σ. της ΕΠΣΡ, έχει ήδη προχωρήσει σε καταγγελία προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ για αυτή την στάση των διαιτητών. Θίχτηκαν ακόμη, το τεράστιο πρόβλημα των αθλητικών εγκαταστάσεων, όπου το Ρέθυμνο νοσεί τόσα χρόνια, με τα σωματεία να ζητούν από την ΕΠΣΡ να γίνει πιο πιεστική απέναντι στις αρχές ώστε να υπάρξουν άμεσα κινήσεις για την βελτίωση των υποδομών στον δήμο και το νομό.

Στην χθεσινή Γενική Συνέλευση επίσης αναγνωρίστηκαν και τυπικά από το Σώμα της, τα σωματεία Αναγέννηση ΜΠΣΡ, Λίβας και Αστέρας Περάματος, ενώ από το προεδρείο της Γ.Σ. επισημάνθηκε πως το Δ.Σ. της ΕΠΣΡ θα προσφέρει μία δωρεάν διαιτησία σε όλα τα σωματεία Α’ και Β’ ΕΠΣΡ στην τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν και αν είναι εφικτό μία ακόμη επιπλέον.

Τέλος, το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ρεθύμνου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ρεθυμνιώτικης Ένωσης και των σωματείων της, με το φλουρί να κερδίζει ο Ρεθυμνιακός δια χειρός του Μανόλη Κοκκινάκη, το οποίο αντιστοιχούσε σε μια μπάλα ποδοσφαίρου. Επίσης κληρώθηκαν 3 ακόμη μπάλες ποδοσφαίρου, με τ

Τυχερά τα σωματεία, Απόλλωνα, Νέοι Ζωνιανών και Ρεθυμνιακό.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *