Και επίσημα Γιόρνταν στην Επισκοπή

Παίκτης της Επισκοπής και με την βούλα είναι εδώ και λίγη ώρα ο Κροάτης επιθετικός Μάρκο Γιόρνταν, για την περίπτωση του οποίου σας είχε ενημερώσει από τις 16/10 το Rethymnosports.gr.

Πρόκειται για έναν Κροάτη επιθετικό ο οποίος όλες αυτές τις μέρες προπονούνταν υπό τις οδηγίες του Μάρκου Στεφανίδη. Ο Μάρκο Γιόρνταν είναι 28 χρονών, έχει παραστάσεις από διάφορα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και έρχεται στην Ρεθυμνιώτικη ομάδα για να βοηθήσει στο παραγωγικό σκέλος.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του ΑΟ Επισκοπής, αναφέρει, «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Μάρκο Γιόρνταν. Ο Μάρκο έχει γεννηθεί στο Ζαντάρ στις 27/10/1990 και αγωνίζεται τόσο ως ακραίος επιθετικός όσο και στην κορυφή σαν φορ.

Ο Γιόρνταν έρχεται από την από την Premier League της Αρμενίας όπου πέρυσι με την Άλασκερτ κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός διαθέτει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό έχοντας περάσει από πολλούς συλλόγους στην καριέρα του αγωνιζόμενος μάλιστα και στα προκριματικά του Europa League.

Επαγγελματικά, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Σίμπενικ της Κροατίας κι έπειτα πέρασε διαδοχικά από την Όμις, το Σπλίτ, την Ντουγοπίλτσε, την Σέσβετ. Έκτοτε, το 2013 επιχείρησε να βγει εκτός συνόρων για χάρη της Γκαμπέλα στη Βοσνία. Κατόπιν έναν χρόνο αργότερα, ανηφόρισε για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Τσεχίας με τη φανέλα της Φάσταβ Ζλιν και,  ένα 6μηνο μετά επέστρεψε στην Ίστρα της Κροατίας. Στη Ζλιν επανέκαμψε στο β’ εξάμηνο του 2015.

Το 2016 δοκίμασε στην Λατίνα Κάλτσιο της Ιταλίας έως ότου βρεθεί στην Αρμενία και την Άλασκερτ. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει μείνει ελεύθερος.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει, του εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές όσο και προσωπικές επιτυχίες».

Γιόρνταν: «Εντύπωση η πολύ καλή οργάνωση»

Ο νέος επιθετικός των Ρεθυμνιωτών, αμέσως μετά τη συμφωνία με την Επισκοπή, δήλωσε όλος ικανοποίηση. «Νιώθω πολύ καλά, ένα παραπάνω τώρα που κατανοώ ότι η ομάδα μπορεί και προσφέρει τόσα σ’ έναν ποδοσφαιριστή. Επειδή έχω αγωνιστεί σε διάφορα πρωταθλήματα και σε μικρές και μεγάλες κατηγορίες, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η πολύ καλή της οργάνωση. Και μιλάμε για ομάδα Γ’ Εθνικής. Ειλικρινά, δεν το περίμενα.

Στόχος μου είναι φυσικά να βοηθήσω τον σύλλογο και να μπορέσω να προσφέρω αυτό που ξέρω καλύτερα, να σκοράρω. Μπορώ να παίξω στα «φτερά» αλλά, μη γελιόμαστε, μ’ αρέσει καλύτερα να αγωνίζομαι ως φορ, δίπλα ή πίσω από έναν άλλο επιθετικό. Σε ποιόν δεν αρέσει να σκοράρει…;

Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να αναδείξουμε αυτή την ομάδα».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *