18 Απριλίου 2024

«Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες!»

Το NIVEA MEN UNILeague έχει μπει στη φάση των playoff και οι ομάδες αγωνιούν για τη συνέχεια!

Λίγο πριν την διακοπή των αγώνων με αφορμή το Πάσχα, οι ομάδες στο Πανελλήνιο Φοιτητικό πρωτάθλημα NIVEA MEN UNI-League τα δίνουν όλα για την πρόκριση στην επόμενη φάση! Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Πύργο και Ιωάννινα και το έπαθλο είναι ένα ταξίδι στην Ισπανία για την παρακολούθηση ενός αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου και μιας προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Βασίλισσας της Ευρώπης.

Τι σημαίνει όμως για τις ομάδες να συμμετέχουν και φέτος στο πρωτάθλημα; Ο

Πάνος Σαλονικίδης από τους Εκκολαπτόμενους των Ιωαννίνων εξηγεί: “Είμαστε χαρούμενοι που μετά από έναν χρόνο απουσίας μπορέσαμε να βρεθούμε εκ νέου στη διοργάνωση. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία μας αφού έχουμε κλειδώσει την πρόκριση στα play-offs των Ιωαννίνων. Συγκριτικά με την προηγούμενη συμμετοχή μας αλλάξαμε ριζικά το ρόστερ όμως είμαστε δεμένοι και προσπαθούμε να απολαύσουμε τη διοργάνωση που τη βλέπουμε ως ένα παράθυρο απόδρασης από την καθημερινότητά μας και τη ρουτίνα του Πανεπιστημίου.”

Τo CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το SOS για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του UNI-League.

Παράλληλα, ο Πάνος ανέλυσε τους στόχους αλλά και έστειλε ένα πολύτιμο μήνυμα για τις υπόλοιπες ομάδες:

“Οι στόχοι μας για τη τρέχουσα αγωνιστική σεζόν είναι η κατάκτηση της κορυφής. Είμαστε όλοι μια παρέα και παλεύουμε μέσα στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατό. Στις υπόλοιπες ομάδες της πόλης όσο και της Ελλάδος θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αγώνες που τους έχουν μείνει, ελπίζουμε να καταφέρουμε να βρεθούμε στην τελική φάση και να αγωνιστούμε απέναντι στους καλύτερους. Τέλος, το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα ψυχαγωγίας και καλό θα ήταν να επικρατεί το ευ αγωνίζεσθαι εντός των τεσσάρων γραμμών”.

Με το ξυραφάκι Xtreme 3 Sensitive η Wilkinson, χορηγός της διοργάνωσης, χαρίζει την πιο λεία και απαλή επιδερμίδα στον φοιτητή, για να μη μπορεί τίποτα να του πάει κόντρα! Το Xtreme 3 Sensitive με 3 εύκαμπτες λεπίδες, είναι ο καλύτερος σύμμαχός για την κορυφή.

Η ΑΝΕΚ LINES δυνατός συμπαραστάτης της διοργάνωσης από το 2010, ταξιδεύει τις ομάδες από τις πόλεις της Κρήτης κάθε χρόνο. Η κυρίαρχος εταιρία στην ελληνική ακτοπλοΐα που πάντοτε απευθύνεται στο φοιτητικό κοινό με ειδικές και γενικότερες προσφορές δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν την μεγάλη γιορτή.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *