Καμπερίδης… και με την υπογραφή του Ρέθυμνο Cretan Kings

Λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, ήρθε και η ανακοίνωση καλωσορίσματος στον Μιχάλη Καμπερίδη από την ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings.

Στην δική του ανακοίνωση το Ρέθυμνο Cretan Kings, τονίζει πως ο Μιχάλης Καμπερίδης επιστρέφει ακόμη πιο δυνατός στα παρκέ, μετά από τον περσινό τραυματισμό του. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ είναι η ακόλουθη, «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει τον εκ νέου δανεισμό του καλαθοσφαιριστή Μιχάλη Καμπερίδη από την ΑΕΚ, για ένα χρόνο.

Καλωσορίζουμε ξανά τον Μιχάλη Καμπερίδη στην οικογένεια μας, ο οποίος μετά από έναν άτυχο τραυματισμό κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν επιστρέφει ακόμα πιο δυνατός στα παρκέ, ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας την φετινή χρονιά στα γήπεδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ».

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ

Ο Καμπερίδης είναι 22 ετών (γεν. 24/4/1994), έχει ύψος 2.05μ. και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2012 με τα χρώματα του Φιλαθλητικού, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια. Το 2014 μετεγγράφηκε στην ΑΕΚ, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 δόθηκε δανεικός στην ισπανική Ουέσκα. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς μετακόμισε στην Κρήτη, όπου δόθηκε δανεικός στο Ρέθυμνο Cretan Kings αλλά ένας τραυματισμός στις 17 Οκτωβρίου και μόλις στην 2η αγωνιστική κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου του στέρησε την συμμετοχή του για το υπόλοιπο της σεζόν. Σε εθνικό επίπεδο υπήρξε μέλος της Εθνικής Ελπίδων και Νέων.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *