Κατέκτησε την κορυφή ο ΝΟΡ

Με θρίαμβο έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Α’ φάση της Α1 πόλο Γυναικών ο ΝΟ Ρεθύμνου, ο οποίος επικράτησε με 17-13 της ΝΕ Πάτρας στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου.
Μία άτυπη ρεβάνς πήρε η Ρεθυμνιώτικη ομάδα επί της πατρινής, κερδίζοντας με 17-13 και καλύπτοντας παράλληλα τη διαφορά των 2 γκολ του ματς του α’ γύρου (8-6). Με αυτόν τον τρόπο κατέκτησε την κορυφή του Β’ ομίλου και πλέον θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία της ενόψει της Β’ φάσης, όπου θα συμμετάσχει στον όμιλο με ΝΕΠ, Γλυφάδα και Εθνικό Πειραιά.  Τέλος, να σημειώσουμε πως πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Στρατιδάκη, η οποία πέτυχε 5 γκολ, ενώ από 3 έβαλαν οι Καρυπίδου και Έλενα Φαρμάκη.

Τα οκτάλεπτα: 6-4, 3-3, 2-2, 6-4.
ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φλ., Σαφέτη 2, Καρυπίδου Σ.M. 2 Κυριακάκη K., Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Σιριανόγλου, Στρατιδάκη 5, Πέττα 2, Φαρμάκη Ελ. 3, Φραγγελάκη, Μαλιαρού, Καραγιάννη, Καρυπίδου Β. 3, Γαγάνη.
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρη Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Πετάση, Μπαλάτσα Μ. 1, Μπαλάτσα Ν. , Λυκοθανάση 1, Μοιράλη, Μπιτσάκου 7, Κουτέλη 2, Σολανάκη 2.

H Βαθμολογία της Α1 (Εδώ)

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *