19 Απριλίου 2024

Κλάντον: «Είμαστε αποφασισμένοι»

Το Ρέθυμνο Cretan Kings είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί τον Προμηθέα Πάτρας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Το τζάμπολ θα πραγματοποιηθεί στις 15.45 στο «Μελίνα Μερκούρη», ενώ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 BL Show και διαδικτυακά από το ERTPLAY2.

Ο Κιθ Κλάντον μίλησε για την αυριανή σημαντική αναμέτρηση, χαρακτηρίζοντας το ματς «ζωής ή θανάτου», ενώ σημείωσε πως η μοναδική «συνταγή» για να φτάσουν στη νίκη είναι η συγκέντρωση. «Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι ουσιαστικά ζωής ή θανάτου. Έτσι το αντιμετωπίζουμε καθώς γνωρίζουμε πως χρειαζόμαστε πάση θυσία τη νίκη. Όλες αυτές τις ημέρες έχουμε συγκεντρωθεί σε αυτό και είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε το πρώτο μας δίποντο στο πρωτάθλημα.
Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να παίξουμε σκληρά σε επίθεση και άμυνα. Δεν υπάρχει κάποια άλλη “συνταγή” που θα πρέπει να ακολουθήσουμε παρά μόνο να είμαστε έτοιμοι για μία μάχη.
Επίσης θα ήθελα να  απολογηθώ στους φιλάθλους για το ότι δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να τους κάνουμε να πανηγυρίσουν κάποια νίκη, αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *