Λάθη και… ήττα για τον ΟΠΕΡ

Μία μεγάλη ευκαιρία για να πάρει ακόμη μερικούς βαθμούς έχασε ο ΟΠΕ Ρεθύμνου, ο οποίος δεν τα κατάφερε στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση, γνωρίζοντας την ήττα με 0-3 σετ από τον Μεσσηνιακό.
Οι Ρεθυμνιώτισσες ηττήθηκαν στην 4η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α2 Γυναικών και συνεχίζουν με ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα που περιέχει δύο συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες. Σήμερα, αν και ο αντίπαλος ήταν στα μέτρα τους δεν κατάφεραν να το εξαργυρώσουν το «όπλο» της έδρας. Αιτία ήταν τα πολλά λάθη σε κρίσιμα σημεία, όπως στο α’ σετ όπου στο φινάλε δεν έδειξαν ψυχραιμία, χάνοντας με 23-25. Στη συνέχεια, αν και είχαν το πάνω χέρι έως τα μέσα του σετ (12-10) και πάλι το κακό μπλοκ και οι άμυνες έφεραν τις φιλοξενούμενες στο +5 (14-19). Μάλιστα, παρά την προσπάθεια της Λιαδάκη, της Μπεμπή και της Πετρακάκη (20-23), η ανατροπή δεν ήρθε ποτέ με αποτέλεσμα το 21-25. Στο γ’ σετ η ψυχολογία πλέον δεν ευνοούσε τις γηπεδούχες, οι οποίες από ένα σημείο και μετά αποδέχθηκαν την ήττα τους, χάνοντας με 18-25 και 0-3 σετ.

ΤΑ ΣΕΤ: 23-25, 21-25, 18-25.
ΟΠΕ Ρεθύμνου (Γιώργος Μενδρινός): Τσελάνη, Κλεισιάρη, Βροντάκη –λ, Σουιτσμέ, Λιαδάκη, Καφίρη, Κογεράκη / Πετρακάκη, Μαγκανάρη, Μπεμπή, Τρίμα –λ.
Μεσσηνιακός: Κωνσταντοπούλου, Σουρή, Παυλέα –λ, Σκληρή, Πασσιά, Χάσκου, Ραμούνδου / Πατρινέλη, Ζερδέβα.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *