Λαμπερή η γιορτή των ακαδημιών της Ε.Α.Π.

Με μια όμορφη γιορτή που έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιουνίου στο γήπεδο Ατσιποπούλου ολοκλήρωσαν την σεζόν στην ακαδημία της ΕΑΠ/ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK.
Η εκδήλωση περιελάμβανε παρουσίαση όλων των ηλικιακών τμημάτων με ατομικούς αναμνηστικούς επαίνους και ειδικά βραβεία μαθητικών επιδόσεων, κλήσεων στη Μικτή Ρεθύμνου αλλά και στα camp της ΑΕΚ σε Αθήνα και το Ηράκλειο.
Στο πλαίσιο της γιορτής βραβεύτηκαν επίσης η ανδρική ομάδα της ΕΑΠ για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Β’ τοπικό Ρεθύμνου και την άνοδο στην Α’ κατηγορία, ο 1ος σκόρερ της Β’ κατηγορίας και ποδοσφαιριστής της ΕΑΠ Κώστας Καλλέργης, καθώς επίσης και ο ποδοσφαιριστής Μανώλης Καραπιδάκης που «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά από αρκετά χρόνια προσφοράς στην ομάδα του Ατσιποπούλου. Επιπρόσθετα βραβεύτηκαν οι διαιτητές Σούπερ Λιγκ Μ. Βοσκάκης και Γ. Σταυρουλάκης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμος Ρεθύμνης, παρουσία τριών αντιδημάρχων, κ.κ. Γ. Γιωργαλής Δ. Λαχνιδάκης, Δ. Λελεδάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου κ. Γ. Δασκαλομαρκάκης με μέλη της Ένωσης, ο πρόεδρος του ΣΔΠ Ρεθύμνου κ. Κ. Δελήμπασης, εκπρόσωποι της ενορίας και του πολιτιστικού συλλόγου Ατσιποπούλου. Επίσης το παρόν έδωσε εκ μέρους του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ ο κ. Χρήστος Σίσκος, όπου στην ομιλία του επεσήμανε την ικανοποίηση του Δικτύου γα την σοβαρή δουλειά που γίνεται στο Ατσιπόπουλο. Μετά το πέρας των βραβεύσεων και των ομιλιών ακολούθησε πλούσιος μπουφές ενώ ανακοινώθηκε από τον υπεύθυνο της ακαδημίας Λ. Κορνάρο, το πρώτο ραντεβού της επόμενης σεζόν για τις 3 Σεπτεμβρίου.

* Δείτε την παρασκευή 26/6 το πλούσιο φωτορεπορτάζ της εκδήλωσης, αποκλειστικά από το rethymnosports.gr

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *