19 Απριλίου 2024

Λευκή ισοπαλία στο φιλικό ΑΕΜ – ΠΟΑ

Λευκή ισοπαλία είχαμε στο φιλικό των Λιβαδίων μεταξύ της ΑΕ Μυλοποτάμου και του Ατσαλένιου.

Οι δύο ομάδες στην πρόβα τους ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος σε μία εβδομάδα, είχαν ρίξει το βάρος στα ανασταλτικά τους καθήκοντα και η αλήθεια είναι ότι τα πήγαν αρκετά καλά. Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές, με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα να εμφανίζεται αρκετά καλή στα μετόπισθεν, κρατώντας σχετικά εύκολα το μηδέν. Ο Λευτέρης Βασιλειάδης παρέταξε την ομάδα του με 3-5-2 καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Στο σημερινό φιλικό δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Παπαγιαννάκης, Μακρυδάκης, ενώ προφυλάχθηκε ο Σκουλούδης λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στο γόνατο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ΑΕΜ πίεσε για το γκολ της νίκης, αλλά αυτό τελικά δεν ήρθε. Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 80’ με τον Κριτσωτάκη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον πορτιέρο του ΠΟΑ, αλλά από το σημείο του πέναλτι σούταρε άουτ. Νέα καλή στιγμή για την ΑΕΜ στο 82’ με τον Μεταξάκη από ευνοϊκή θέση να πλασάρει άουτ, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ (Λευτέρης Βασιλειάδης): Βογιατζιδάκης, Ντινιωτάκης, Μυρθιανός, Μποτωνάκης, Λένγκα, Γεωργόπουλος, Δελήμπασης, Μπακάλης, Βιτώρος, Ζλατίνοφ, Μηνάς.

Έπαιξαν ακόμη οι: Χρυσοστομίδης, Μερτίρι, Δροσάκης, Σηφάκης, Σιόρε, Κριτσωτάκης, Κουγιουμουτζής, Μεταξάκης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *