Λυρώνης-Μπακόπουλος: «Ταλέντο υπάρχει, καλούμαστε όλοι να το αξιοποιήσουμε»

Για την εμπειρία της ενασχόλησης τους με την Μικτή ΕΠΣΡ για ένα και πλέον μήνα, μίλησαν οι Γιώργος Λυρώνης και Γιάννης Μπακόπουλος σε μια κοινή τους δήλωση.

Οι δύο προπονητές που είχαν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μικτής ΕΠΣΡ, προετοιμάζοντας την για το 33ο Παγκρήτιο Κύπελλο «Μάχη της Κρήτης», με αυτή την γραπτή τους δήλωση καταγράφουν τις διαπιστώσεις τους, για το νέο αίμα του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου. Αμφότεροι συμφωνούν, πως το ταλέντο είναι αστείρευτο και υπάρχει στο τοπικό ποδόσφαιρο, καλώντας όλους τους εμπλεκόμενους να αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερο αυτά τα παιδιά και συστηματικά και μεθοδικά, να αξιοποιηθεί, για να δει καλύτερες μέρες. Τέλος, δεν λησμονούν να σταθούν στις πολύ καλές συνθήκες που κλήθηκαν να δουλέψουν αυτό το διάστημα, ευχαριστώντας, όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκαν και πάνω από όλα με τα ίδια τα παιδιά.

Αναλυτικά, η κοινή δήλωση των Γιώργου Λυρώνη και Γιάννη Μπακόπουλου. «Είχαμε την ευκαιρία για ένα και πλέον μήνα να βρεθούμε στα ενδότερα του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου, βλέποντας το νέο αίμα και βγάζοντας αρκετές διαπιστώσεις. Αυτό τον ένα και πλέον μήνα ζήσαμε ένα όμορφο ταξίδι και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαστήκαμε, όπου υπήρχε αρκετή οργάνωση και δεν μας έλειψε τίποτα, κάνοντας απρόσκοπτα την δουλειά που είχαμε αναλάβει. Για αυτό τον λόγο ευχαριστούμε την διοίκηση της ΕΠΣΡ, τις ομάδες και τους προπονητές για την άψογη συνεργασία, τους υπαλλήλους του ΔΑΚ Γάλλου για τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν, μα πάνω από όλα τα παιδιά για την παρουσία τους και την προσπάθεια που κατέβαλλαν, στις προπονήσεις και στο διήμερο του τουρνουά. Οι Μικτές ομάδες της κάθε ΕΠΣ αποτελούν τον καθρέπτη του ποδοσφαίρου κάθε νομού και θα πρέπει να προστατεύονται σαν κόρη οφθαλμού από κάθε Ένωση γιατί αποτελεί το ποδοσφαιρικό της μέλλον. Το Ρέθυμνο δουλεύοντας συστηματικά και οργανωμένα, με καλή διάθεση και πίστη στις δυνατότητες των παιδιών, μπόρεσε να αποκομίσει μόνο θετικά σχόλια. Το ταλέντο που υπάρχει είναι δεδομένο, αλλά για να  αξιοποιηθεί θα πρέπει να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη οργάνωση σε πολλούς τομείς, μεγάλη ζέση από τους ανθρώπους που περιβάλλουν τα παιδιά και πίστη στο ταλέντο και στις δυνατότητες τους».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *