20 Απριλίου 2024

Με Πάλας Λαγονησίου στους «8» το Ρέθυμνο Futsal

Τον Πάλας Λαγονησίου θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά το Ρέθυμνο Futsal στην έναρξη των πλέι οφ της Futsal League που θα γίνει την Κυριακή 20 Μαρτίου στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέθυμνο.

Η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί στις δύο νίκες, με το δεύτερο παιχνίδι να διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαρτίου σε γήπεδο της Αθήνας. Αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι αυτό θα γίνει και πάλι στο Ρέθυμνο. Στις 2 νίκες θα κριθεί και η πρόκριση στον τελικό, όπου το Ρέθυμνο Futsal θα αγωνιστεί και πάλι με πλεονέκτημα έδρας, με το πρώτο παιχνίδι εντός, το δεύτερο εκτός και αν χρειαστεί το τρίτο και πάλι στο «Μελίνα Μερκούρη». Όσον αφορά τον τελικό, ο πρωταθλητής της Futsal League θα κριθεί στις 3 νίκες, με το Ρέθυμνο Futsal να έχει το πλεονέκτημα έδρας με όλους τους αντιπάλους, εκτός αν είναι ο Πρωταθλητής Καλλιθέας, που κατέκτησε την 1η θέση στην κανονική διάρκεια. Στα προημιτελικά υπάρχει ένα ακόμη ζευγάρι αυτό του Πρωταθλητή Καλλιθέας με το Φοίβο Νέου Κόσμου. Τα άλλα δύο ζευγάρια θα προκύψουν μετά από την ολοκλήρωση των δύο βραδινών αναμετρήσεων της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας. Στα προημιτελικά δεν συμμετέχει ο Ιπποκράτης 2015, ο οποίος συμμετείχε άνευ συναγωνισμού στην παρθενική φετινή συμμετοχή του.

Όλα αυτά συζητήθηκαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΕΠΣΣ, με τον Δημήτρη Καλογεράκη να εκπροσωπεί το Ρέθυμνο Futsal συμμετέχοντας μέσω Skype. Στην σύσκεψη βρέθηκαν εκπρόσωποι όλων των ομάδων της Futsal League και φυσικά ο Γενικός γραμματέας της ΠΕΠΣΣ και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος, Νίκος Αυλωνίτης.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *