25 Απριλίου 2024

Με All Star Game θα ολοκληρωθεί η σεζόν στην ΕΚΑΣΚ

Τα τουρνουά Παμπαίδων, Παγκορασίδων και Μίνι ολοκληρώθηκαν, με την ΕΚΑΣΚ και τον Γιούχτα να ετοιμάζουν μία μεγάλη γιορτή για το κλείσιμο της αγωνιστικής σεζόν.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει με ανακοίνωση της η ΕΚΑΣΚ, την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί All Star Game στο κλειστό των Αρχανών, με τη συμμετοχή 24 επίλεκτων αθλητών, τους οποίους θα επιλέξουν οι προπονητές των ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Όπως προαναφέραμε, την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί το All Star Game για τους μικρούς αθλητές ηλικίας 12-15 ετών και θα φιλοξενηθεί στο κλειστό των Αρχανών (Γιούχτας). Οι 24 παίκτες που θα λάβουν μέρος θα επιλεχθούν από τους προπονητές των ομάδων. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Α.Ο. Αρχανών “Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ” θα διοργανώσει σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚ την Κυριακή 28/5/2017 το All Star Game των τουρνουά παμπαίδων, παγκορασίδων, μίνι αγοριών & μίνι κοριτσιών της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. περιόδου 2016-2017, όπου θα πάρουν μέρος τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κρήτης ηλικίας 12-15 ετών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο Αρχανών ως εξής:
12:00 Μίνι Κορίτσια
13:30 Μίνι Αγόρια
15:00 Παγκορασίδες
16:30 Παμπαίδες

Η είσοδος είναι δωρεάν και καλούμε αθλητές, προπονητές, παράγοντες, γονείς και όλο το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες των παιδιών!

Οι αθλητές & αθλήτριες που θα συμμετάσχουν θα ανακοινωθούν σύντομα“.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *