Μοιρασιά (2-2) στο ΔΑΚ Γάλλου, έμεινε πίσω η Επισκοπή…

Την 2η της ισοπαλία στο πρωτάθλημα παραχώρησε η Επισκοπή μένοντας στο 2-2 με το ΣΥΝΚΑ, έχοντας την πρώτη απώλεια βαθμών στο ΔΑΚ Γάλλου και μένοντας στον βαθμολογικό πίνακα, αφού οι πρωτοπόροι κέρδισαν.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, αλλά η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη είχε τις απαντήσεις και πήρε παλικαρίσιο βαθμό, με τον Ρεθυμνιώτη τεχνικό να παραμένει αήττητος στο πάγκο του ΣΥΝΚΑ. Η Επισκοπή προσπάθησε μετά το 60’ να ασκήσει πίεση στα καρέ του Πονηρού, με τους φιλοξενούμενους να είναι ιδιαίτερα διαβασμένοι, εγκλωβίζοντας τον Κούρτι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας. Τεράστια διπλή χαμένη ευκαιρία για την Επισκοπή στο 90’ με τον Πονηρό να σώζει την κεφαλιά του Ματαραγκάσι και το σουτ του Κατσικοκέρη.

Πρωταγωνιστής και μοιραίος… ο Κώστας Γεωργούλης που έδωσε σκόραρε το δεύτερο γκολ της Επισκοπής, έδωσε την ασίστ στον Κατσικοκέρη στο 3’ για το 1-0, αλλά υπέπεσε στο πέναλτι, με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 2-2 ο Μποτωνάκης. Στους Ρεθυμνιώτες στοίχισαν οι πολλές και σημαντικές απουσίες (Σαββίδης, Πήλιος, Χαλκιαδάκης, ενώ στην ανάπαυλα αντικαταστάθηκε ο Μποτωνάκης με ενοχλήσεις στη μέση).

Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής (Εδώ)

Η Βαθμολογία της Γ’ Εθνικής (Εδώ)

Φάσεις και γκολ
2’ σέντρα Νάκα, τελευταία στιγμή προλαβαίνει ο Βασιλάκης και διώχνει σε κόρνερ προ του Σωπασή.

3’ σέντρα του Γεωργούλη, κεφαλιά του Κατσικοκέρη 1-0

7’ σέντρα Μποτωνάκη, σύγχυση στην άμυνα της Επισκοπής στο δεύτερο δοκάρι αμαρκάριστος ο Καρβουνιάρης, πάνω στη γραμμή σώζει ο Κούρτι.

16’ο Γιόρνταν από πλάγια θέση θα πλασάρει με τον Πονηρό να διώχνει σε κόρνερ.

18’ εξαιρετική αντεπίθεση ΣΥΝΚΑ, με Πετράκο-Ξαγοράρη να παίζουν το «1-2» και ο πρώτος με όμορφο πλασέ να ισοφαρίζει σε 1-1.

22’ σουτ Σωπασή θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Πονηρός.

28’ ο Σουμπασάκης στρώνει στον Γεωργούλη σε φάουλ που έχει κερδίσει η Επισκοπή και ο τελευταίος με δυνατό σουτ, πετυχαίνει το 2-1.

57’ ο Γεωργούλης ανατρέπει τον Τσίτα και ο κ. Πατεμτζής δίνει αμέσως το πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μποτωνάκης και παρά την προσπάθεια του Νικηφόρου, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

61’ ατομική ενέργεια του Κατσικοκέρη, η μπάλα θα στρωθεί στον Σωπασή, το σουτ του οποίου, θα διώξει δύσκολα ο Πονηρός.

74’ σέντρα Σουμπασάκη, σουτ στην κινηση του Σερβιλάκη, θα διώξει σε κόρνερ ο Πονηρός.

82’ μπαλιά του Μαζιώτη, ο Βεστάκης θα πλασάρει ελάχιστα άουτ.

86’ κάθετη του Κατσικοκέρη, ο Κούρτι ελίσσεται μέσα στην περιοχή, το σουτ του από το σημείο του πέναλτι θα φύγει άουτ.

90’ σέντρα Σουμπασάκη, κεφαλιά Ματαραγκάσι διώχνει ο Πονηρός, μέσα στην μικρή περιοχή ο Κατσικοκέρης, θα σουτάρει πάνω στον Πονηρό.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πατεμτζής, Δρακουλάκης, Τσαμπουράκης (ΕΠΣ Ηρακλείου).

ΤΑ ΓΚΟΛ: 3’ (Κ) Κατσικοκέρης, 28’ (Σ) Γεωργούλης – 18’ (Σ) Πετράκος, 57’ πεν. Μποτωνάκης

ΑΣΙΣΤ: 3’ Γεωργούλης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 57’ Γεωργούλης, 61’ Νάκας – 13’ Μαζιώτης, 72’ Αργυρουδάκης, 75’ Μποτωνάκης, 77’ Καρβουνιάρης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Νικηφόρος, Νάκας (81’ Δ. Μανωλακάκης), Γεωργούλης, Μποτωνάκης (46’ Σερβιλάκης), Ρούσσης, Κεσίδης, Σουμπασάκης, Κούρτι, Κατσικοκέρης, Σωπασής (69’ Σέχου), Γιόρνταν (63’ Ματαραγκάσι).
ΣΥΝΚΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Πονηρός, Βασιλάκης, Βαρδάκης (87’ Παναγιωτόπουλος), Καρβουνιάρης, Παπατζίκος, Πετράκος (79’ Περδικάκης), Κυτράκης (18’ λ.τ. Τσίτας), Μαζιώτης, Βεστάκης, Μποτωνάκης, Ξαγοράρης (65’ Αργυρουδάκης).

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *