Νέες… ποδηλατικές επιτυχίες για τον ΠΑΣ Άτλας

Ο ΠΑΣ Άτλας συνεχίζει να προσφέρει επιτυχίες στον Ρεθυμνιώτικο αθλητισμό, ενώ αυτή τη φορά συμμετείχε στους αγώνες “Γιώργος Σηφάκης” στο Ηράκλειο που διοργάνωσε ο ΠΟΗ Κάστρο.
Οι ποδηλάτες του Ρεθυμνιώτικου συλλόγου κατάφεραν για ακόμη μία φορά να ξεχωρίσουν, επιστρέφοντας με 3 μετάλλια στις αποσκευές τους. Συνολικά ο ΠΑΣ άτλας εκπροσωπήθηκε από 6 αθλητές, με τον Γιώργο Μανουσέλη να κατακτά την 1η θέση στα Μίνι μεγάλα Αγόρια, τη 2η θέση πήρε η Σταυρούλα Ηλιάκη στις Παγκορασίδες, ενώ στο 3ο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Γεωργία Χουρδάκη στα Μίνι μικρά Κορίτσια. Όμως, εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι Ιωάννης Ρυακιωτάκης και Γιάννης Χιώτης, αποδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα του Ρεθυμνιώτικου συλλόγου.

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣ ΑΤΛΑΣ
Μίνι μικρά Κορίτσια
3η Γεωργία Χουρδακη
Μίνι μεγάλα Αγόρια
1ος Γιώργος Μανουσέλης
4ος Ιωάννης Ρυακιωτάκης
5ος Γιάννης Χιώτης
Πανκορασίδες
2η Σταυρούλα Ηλιάκη

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΝΟΨΕΙ… ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΤΙ

Σιγά – σιγά η φετινή αγωνιστική σεζόν φτάνει προς το τέλος της για τον ΠΑΣ Άτλας, ο οποίος την ερχόμενη Δευτέρα (25/7) θα την αποχαιρετήσει με ένα πάρτι, προσκαλώντας άπαντες στην περιοχή του Κουμπέ να γιορτάσουν μαζί το κλείσιμο ακόμη μίας επιτυχημένης χρονιάς. «Ο ΠΑΣ Ρεθύμνου «Άτλας» καλεί όλους τούς αθλητές, γονείς, χορηγούς και όλους τους φίλους του ποδηλάτου σε ένα brq πάρτι την Δευτέρα 25/7 & ώρα 19:00 στην πίστα μας στην περιοχή του Κουμπέ.
Έτσι θα κλείσουμε την 1η αγωνιστική περίοδο για το 2017 η οποία μας επιφύλασσε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις (4η θέση ομάδας, 2ο πρωταθλητή Ελλάδος, 2 Βαλκανιονίκη (Δαβαρία) κ.α). Σας περιμένουμε όλους να το γιορτάσουμε».
Όμως, πριν από το πάρτι θα συμμετάσχει σε δύο Πανελλήνια πρωταθλήματα. Αρχικά στις 21-22 Ιουλίου θα ταξιδέψει ως τη Ναύπακτο για το Πανελλήνιο Cross Country XCO, ενώ στις 23 Ιουλίου οι αθλητές του θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα Eliminator MTB

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *