18 Απριλίου 2024

Νίκησε τον ΑΟΧ και ανέβηκε στην Β’ Εθνική ο Αστέρας

Σε μια σπουδαία αναμέτρηση στο γήπεδο Σοχώρας οι γυναίκες του Αστέρα Ρεθύμνου κατόρθωσαν να επικρατήσουν με το αγχωτικό αλλά δίκαιο 3-2 επί του αξιόμαχου ΑΟΧ και η νέα σεζόν θα τους βρει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών.

Οι παίκτριες του Παναγιώτη Αντωνιάδη ήταν ανώτερες στο μεγαλύτερο διάστημα και πιο συγκεντρωμένες αν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να καθαρίσουν πιο νωρίς την υπόθεση νίκη, με τον δυνατό άνεμο πάντως να επηρεάζει τις προσπάθειες και των δύο ομάδων. Μπήκαν πολύ δυνατά και αφού η Δαφέρμου δεν μπόρεσε να νικήσει στο 7’ την Χαραλαμπάκη δύο λεπτά αργότερα από κόρνερ της Ζ. Δρακάκη η μπάλα αφού κόντραρε στρώθηκε στην Νικηφόρου που με όμορφο δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 18’ η Τούνα νικήθηκε από την γκολκίπερ του ΑΟΧ ενώ στο 35’ από κόρνερ της ίδιας η Νικηφόρου και η Ε. Δρακάκη δεν πρόλαβαν να κάνουν την προβολή και να σκοράρουν. Οι φιλοξενούμενες ευτύχησαν στην πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 48’ με πλασέ της Κονταράκη να ισοφαρίσουν όμως οι κυανοκίτρινες αντέδρασαν άμεσα και αφού αρχικά στο 50’ η Χαραλαμπάκη απέκρουσε το πλασέ της Τούνα στο 52’ από το κόρνερ της Δαφέρμου και την έξυπνη πάσα της Ε. Δρακάκη στην Νικηφόρου εκείνη πλάσαρε για το 2-1. Οι γυναίκες του ΑΟΧ αντέδρασαν και είχαν δοκάρι με την Τζουτζουράκη στο 62’ όμως ένα λεπτό αργότερα με ψηλοκρεμαστό σουτ της ίδιας κάτω από το κέντρο ισοφάρισε σε 2-2. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί η Τούνα σε αντεπίθεση σημάδεψε το δοκάρι όμως στην επαναφορά η Πολυκανδριώτη με προβολή έκανε το 3-2 με την Ζάχου να επεμβαίνει σωτήρια στο πλασέ της Κοτσίφη στο 66’ με την ομάδα του Παναγιώτη Αντωνιάδη να κρατάει μέχρι το τέλος την νίκη και να πανηγυρίζει τον τίτλο του πρωταθλήματος που σήμανε και την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία.

Αστέρας Ρεθύμνου (Π. Αντωνιάδης): Ζάχου, Νάνου, Κελαϊδή, Τούνα, Ζντράβκοβιτς, Ε. Δρακάκη, Δαφέρμου (56’ λ.τ. Πολυκανδριώτη), Ζ. Δρακάκη (67’ Τσουτσουδάκη, 92’ Μαγγανά), Νικηφόρου, Μαραγκουδάκη, Σταυρουλάκη (46’ Μιχελάκη).

ΑΟ Χανία (Ν. Πασβάτης): Χαραλαμπάκη, Πισσαδάκη, Αθανασίου (75’ Στανίνου), Γεωργιακάκη, Μασούρη, Νιαυραδάκη (79’ Ζυμβραγουδάκη), Κοτσίφη (82’ Κασωμένου), Κονταράκη, Μόϊρα, Τζουτζουράκη, Μαυροματίδη.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *