Να βρουν αγωνιστικό ρυθμό θέλουν οι γυναίκες του ΝΟΡ

Επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας πόλο Γυναικών σήμερα, με την διεξαγωγή της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α’ φάσης.

Μετά από σχεδόν δύο μήνες Α1 πόλο Γυναικών επιστρέφει στην δράση, με το ΝΟ Ρεθύμνου να έχει δύσκολη αποστολή αντιμετωπίζοντας τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, στις 16.00 σήμερα το απόγευμα στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο Πειραιά. Η αποστολή της Ρεθυμνιώτικης ομάδας γίνεται ακόμη πιο δύσκολη, αν αναλογιστούμε την αγωνιστική απραξία της ομάδας για μεγάλο διάστημα, αλλά και τις 4 σημαντικές απουσίες που έχει για το αυριανό παιχνίδι. Ο Κώστας Φιτσανάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις τιμωρημένες Χρυσή Καζάνα, Μελίνα Καρυπίδου (η τιμωρία τους εκπνέει με την ολοκλήρωση της Α’ φάσης του πρωταθλήματος), αλλά και στις Φλώρα Κυριακάκη (σχολικές υποχρεώσεις) και την αρχηγό Έλσα Πατσαχάκη (επαγγελματικές υποχρεώσεις).

Ευτυχώς το παιχνίδι είναι άνευ βαθμολογικής σημασίας, αφού τα πεπραγμένα της Α’ φάσης, διαγράφονται από την συνέχεια του πρωταθλήματος και δεν επηρεάζουν καθόλου την κατάσταση στην Β’ φάση, όπου θα κριθούν πολλά για την κατάκτηση των κεκτημένων της 3ης θέσης για το ΝΟΡ, με αντιπάλους τους Εθνικό, Γλυφάδα και ΝΕ Πατρών.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *