Να συνεχίσει… από κει που το άφησε ο ΟΠΕΡ

Το πρώτο του παιχνίδι στο νέο έτος θα πραγματοποιήσουν σήμερα (16.00) οι Άνδρες του ΟΠΕΡ, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στο Μαρκόπουλο από την τοπική ομάδα, για την 5η εξ αναβολής αγωνιστική του Α’ υποομίλου, του Α’ ομίλου της Α2.
Οι Ρεθυμνιώτες καλούνται να συνεχίσουν την καλή αγωνιστική τους εικόνα και κυρίως το “μάζεμα” βαθμών, με το σημερινό παιχνίδι να τους ευνοεί προς αυτή την κατεύθυνση. Μάλιστα, ο κόουτς Μενδρινός θα έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεση του. Από κει και πέρα το Μαρκόπουλο είναι μία ομάδα στα “μέτρα” τους, έχοντας μέχρι στιγμής 1 νίκη και 3 ήττες.
Πάντως, ο κόουτς Μενδρινός εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το σημερινό ματς, δηλώνοντας πως οι αθλητές του κουβαλούν την ψυχολογία που διαμόρφωσε το παιχνίδι κόντρα στην Παλλήνη. «Φεύγουμε με την πεποίθηση και το αίσθημα ότι θα φέρουμε κάτι θετικό. Οι παίκτες μου κουβαλούν μαζί τους το αποτέλεσμα και την ψυχολογία που τους διαμόρφωσε το ματς με την Παλλήνη και πιστεύω ότι θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα από το Μαρκόπουλο. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση τα προηγούμενα παιχνίδια. Επίσης, η «εικόνα» του αντιπάλου όπως δείχνει η βαθμολογία μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *